新會員登記
搜索
查看: 1320|回復: 9

[坤平] 新手發問,請問有冇人認識依尊坤平

因網上只搵到官方資料,小弟想多了解依尊坤平
回復

師兄,單睇正面就認唔到,但背面蓮花好出名,看來是咩皮坤一期。
回復 贊好 反對

一期咩皮坤普通版本。龙婆莲(龙婆梁)
回復 贊好 反對

請問有冇咩事蹟,依尊好吾好架 ?
回復 贊好 反對

masonhung 發表於 8-10-2022 20:25

話好多泰國人帶左,中彩票,

有個叫阿朱既華人,拍視頻話帶左人氣爆升,網上直播帶貨賺好多錢,後面想帶更好的牌,個牌就轉讓左俾朋友,就人氣立即急跌,

佢又請返另一個同樣既牌,都返唔到以前好夾既水平。

又學到野,如果牌帶得好,就唔好轉其他,同一樣的牌,自己都唔係一樣可以夾到。

有一段時間,個價炒到好高,近期回落好多,好奇怪二期價有時會高過一期。
回復 贊好 反對

多謝師兄既講解,明白左好多
回復 贊好 反對

masonhung 發表於 8-10-2022 20:25

個人覺得受到華人牌商炒作的成分居多...不過喜歡還是可以收
回復 贊好 反對

shinyshan 發表於 9-10-2022 14:08
個人覺得受到華人牌商炒作的成分居多...不過喜歡還是可以收

多謝師兄提點
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 9-10-2022 00:24
話好多泰國人帶左,中彩票,

有個叫阿朱既華人,拍視頻話帶左人氣爆升,網上直播帶貨賺好多錢,後面想帶 ...

真係,如果個牌戴得順就唔好換,唔好諗住乜嘢升級。環境改善咗,收入多咗,記得先去行善及迴向,然後再請心儀佛牌作收藏,做人唔可以忘本。
回復 贊好 反對

malouis 發表於 9-10-2022 22:55
真係,如果個牌戴得順就唔好換,唔好諗住乜嘢升級。環境改善咗,收入多咗,記得先去行善及迴向,然後再請 ...

我都聽過幾位師兄講過,話換左再請返同款,帶返都唔得囖,

睇來同款,都唔係塊塊自己夾到,呢點以前無想到,亦唔知要點去理解的。

以前聽中原地產老闆施先生講,佢發跡既寫字樓,得放到一張寫字台,到宜家都無賣,佢耐不耐,就會返去坐下既,聽講李超人,都有個發跡既廠房,一直保留無賣。
回復 贊好 反對