新會員登記
搜索
查看: 4120|回復: 32

[佛壇] 家中 老大小壇.....

外型為  實X  買組合型膠箱(可開門和打開頂板)
像坐為  日X城  買文具膠合
其他為  九X城 泰國雜貨店  或  一般香燭店
(PS: 綠色是 56度 二鍋頭 [100ML] 華潤X家[超市] 10蚊以下....)

各位見笑了.... (只需 1尺半X1尺)

家中壇

家中壇

評分

查看全部評分

唔錯吖

正所謂, 麻雀雖小, 不過五臟"居"全{:6_327:}
一個字: 正~~~{:6_327:}
除魯士或部分地仙外 其他天神,阿羅漢祖師及佛祖 絕對不宜供酒!!!
{:6_343:}謝謝分享...
謝謝分享!
voka 發表於 25-3-2012 00:51
正所謂, 麻雀雖小, 不過五臟"居"全
一個字: 正~~~

係咪想寫個(俱)字呀{:6_316:}
kei225 發表於 25-3-2012 00:52
妳幾時整番個壇Jac

一步一步黎啦{:6_317:}, 過多一兩個月會似樣d,
初步黎講, 只要整番個香爐先, 已經係一個迷你壇啊{:6_296:}
voka 發表於 25-3-2012 00:55
一步一步黎啦, 過多一兩個月會似樣d,
初步黎講, 只要整番個香爐先, 已經係一個迷你壇啊{:6_296: ...

係㗎,有香爐會好好多