新會員登記
搜索
查看: 610|回復: 3

溫馨提示

紅十字會~呼籲
Screenshot_20220926-102241_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20220926-102313_Samsung Internet.jpg
回復

給有緣人:

係咁嘅 純粹係即興
             如果 有緣 你今日得閒
             又唔覺意經開紅十字會捐血站
             無端端又捐咗血嘅話
             咁呢
             你可以嘗試上傳白色號碼輪候紙上呢個貼
             我就會以「香港平郵」寄香港地址
             送出「懶神秘禮物仔」一份
             (禮物可能會係一支筆/一嚿擦子膠  哈哈)
             都係心意啫 唔鍾意唔好插我

以作感謝

由於純粹係即興嘅關係
             所以 只限今天
             不便之處~敬請原諒

截止時間為 今晚十點正(9月26日)
              ~ 名額五位 ~

無聊人 上
回復 贊好 反對

我都仲係未登入到未知幾號我可以捐血
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 26-9-2022 19:15
我都仲係未登入到未知幾號我可以捐血

哦。。。。。。。知道
回復 贊好 反對