新會員登記
搜索
樓主: 小酒窝是我

我應該如何自救?

亞特蘭提斯 發表於 17-9-2022 08:51
比打唔係人人都岩帶 試下除下佢會唔會好d

可唔可以講多少少點解呀?
回復 贊好 反對

我自己喺谷底接觸阿贊速嘅澤渡金而越來越順,師兄可參考下。不過師父嘅澤渡金就分好多寓意,有興趣可再搵我傾
回復 贊好 反對

十分感謝各位師兄的意見和解答,讓小弟感到十分暖心。謝謝各位師兄。
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 17-9-2022 19:44
我自己喺谷底接觸阿贊速嘅澤渡金而越來越順,師兄可參考下。不過師父嘅澤渡金就分好多寓意,有興趣可再搵我 ...

師兄,請問谷底反彈,找工作選哪一期的澤度金?謝謝
回復 贊好 反對

小酒窝是我 發表於 17-9-2022 21:09

睇你想請幾多錢
澤渡金 最基本係分有無拉胡,拉胡係轉運,食小人

如果你個人係無辨法唔講是非
最好請無拉胡法相既澤渡金

以下個人睇法 唔驚拉胡既話初試 照妖鏡,4樂,瑪下立,當然你唔想升級就請那朗3者中最推展照妖鏡
哈樂唔推介係因為有分2562同2563版

回復 贊好 反對

小酒窝是我 發表於 17-9-2022 21:09

個人就由芹藏鉛版中模起接觸阿贊速嘅澤渡金,後來全部系列都帶過,最順最有效嘅有芹藏,四樂,那朗同藏冠,最鐘意就四樂系列,其次係藏冠手比較唔推薦就那朗,一黎最近一年瘋狂升值,太貴,,性價比唔高,效果相約嘅絕對推介四樂
回復 贊好 反對

這世界沒有捷徑,如果你要換工作也必須思考接下來的人生規劃,選擇適合自己的工作很重要,至於炒股這本來就是投機行為,有閒錢才做的,至於情緒管理這一塊可以試試看戴藥師佛
回復 贊好 反對

走進敗運,無論戴乜其實都不能完全改變。因為我試過。在我敗運之際漸漸一無所有,我當時都係咁請聖物,當時我請了屈白南四,歌錫鐵。但最後係戴住佢地插落谷底。運也。到個運上番,2509屈曼冠碰,印龍力,龍婆班神獸崇迪,龍婆doo 2517,這些越請越有錢。運也
回復 贊好 反對

VANGO 發表於 17-9-2022 22:05
睇你想請幾多錢
澤渡金 最基本係分有無拉胡,拉胡係轉運,食小人

唔好意思想問下,我經常收唔到口 無拉胡板既澤渡金有邊位師父既~
回復 贊好 反對

飛利仔 發表於 19-9-2022 15:50
唔好意思想問下,我經常收唔到口 無拉胡板既澤渡金有邊位師父既~

通常都兩位天神會一齊出現,個人認為收唔到口唔緊要,只要你講嘅野係真事就唔犯禁
回復 贊好 反對