新會員登記
搜索
樓主: 飛利仔

[求教] 其實點先係一個好既組合配搭?

MartinYuen 發表於 17-9-2022 20:43
師兄對壇主的敬仰,實在值得大家學習,短短 150 字的回文中,已經內含 5 個壇主名字,平均 30 個字召喚一 ...

哈哈哈,尊重阿大主人家,係大家必須做的,師兄唔同意嗎?師兄既強調同加油鼓勵用意,亦令人佩服,大家都理解師兄既意思嘛。

我就好守版規的,積極參加討論,堅持和而不同,互相尊重,人地唔同意見,一樣聽得入耳,並就事論事,交換意見同看法,唔用帶攻擊言辭,喜歡就一起討論,唔喜歡可以唔討論,我唔覺得有問題的,因為好多師兄,都會參與討論,同回復架嘛。

我見禮貌回復師兄問一句,大家既無仇又無怨,師兄都崩潰,大家可以再看一次的,擔心後面大家少個傾解對象,所以溫馨提示佢,唔好一時衝動嘛。

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
放下啦 發表於 17-9-2022 17:32
師兄,溫馨提示,呢度係阿大地方,大家正常討論,發言受阿大約束同保護的,如果你想辯論,你辯論唔過阿大 ...

sorry 阿叔 當我買你怕
吾好覆我得吾得?
我無咁多時間應你D廢話
回復 贊好 反對

hung8899 發表於 18-9-2022 08:49
sorry 阿叔 當我買你怕
吾好覆我得吾得?
我無咁多時間應你D廢話

師兄,傾下解姐,唔使咁激,反應咁大,同無人得罪你,留意個人素養同有禮貌嘛,公道自在人心,咁多師兄圍觀,失禮既唔係我。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
放下啦 發表於 18-9-2022 08:57
師兄,傾下解姐,唔使咁激,反應咁大,同無人得罪你,留意個人素養同有禮貌嘛,公道自在人心,咁多師兄圍 ...

傾下計?

我傾你老母個閪
你而家強姦緊我思想呀
明吾能明呀?
係咪要屌呀?

回復 贊好 反對

hung8899 發表於 18-9-2022 09:14
傾下計?

我傾你老母個閪

哈哈哈,師兄,你自己來睇渦,又自己來傾,又崩潰吖?唔好咁無品,惡口火燒功德林,吃大虧的。
回復 贊好 反對