新會員登記
搜索
樓主: 藍鳳凰

龍婆多小圓符,為什麼開價比珍寶2低這麼多?有人戴緊嗎?

放下啦 發表於 3-9-2022 17:48
哈哈哈,所以咩有師兄前面講既情況,d人唔肯公開討論,因為師兄自己都唔支持客觀討論,只為反對而反對,只 ...

睇吓咩事啦!無傷大雅我又冇乜所謂嘅!

我一早同你講咗,吹水就係要九唔搭八嘛!

你又唔記得咗啦!又要我提多你一次,下次你要記得啦!知冇!
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 3-9-2022 17:57
睇吓咩事啦!無傷大雅我又冇乜所謂嘅!

我一早同你講咗,吹水就係要九唔搭八嘛!

哈哈哈,我都係因為好鬼八卦,本來就喜歡聽人講野,

換人地已讀不回,咁點同人地傾解嘛?

至於你對自己唔係咁好既評論,我就無意見既,但係會影響其他師兄肯唔肯出來傾既願意囖。
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 3-9-2022 18:22
哈哈哈,我都係因為好鬼八卦,本來就喜歡聽人講野,

換人地已讀不回,咁點同人地傾解嘛?

已讀不回呢招我都係跟啲前輩學,原來咁樣會有影響架,我又唔知喎!

仲乜今次你五亳,一蚊都唔執啊!咁咪又要開多一個新課題,閒來話儍仔今次執「七毫五仙」大家點睇呢?
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 3-9-2022 19:02
已讀不回呢招我都係跟啲前輩學,原來咁樣會有影響架,我又唔知喎!

仲乜今次你五亳,一蚊都唔執啊!咁咪 ...

走錯路囖,師兄似乎好沾沾自喜,以此為榮呢。
回復 贊好 反對

thank for sharing{:6_330:}
回復 贊好 反對