新會員登記
搜索
查看: 4710|回復: 42

13靈鬼兵必打 - 阿贊諾大師

(如果係陰牌,請版主直接刪post)
話說小弟同沙礦算係有緣
之前請左沙礦既坤平真係多左唔少人緣,
但係戴其他佛牌反而冇強感應。
所以上網多揾下有冇派粉類既牌,
知係唔係碰派粉特別靈驗。
咁岩見到13靈必打,想問下咁多位師兄意見同評價
請問算唔算陰牌?會唔會有檔險效果?
(小弟雖然覺得可能係派粉問題,但堅拒陰牌)
有冇師兄姐戴過,請大家分享下。
回復

若果以碰派料去界定係咪陰料陰牌,咁好多牌都係陰牌。若討論13靈必打,個人覺得水份成份好重。
回復 贊好 反對

今年先出,樓主唔講都唔知
似係灰色地帶既牌
總會有人講係正/陰牌,好似59靈咁,支持係正個邊會用沙馬公出到卡=正
仲會攻擊依個討論區

望左中文資料講13靈必打只得招財,取財功能
個人覺得13靈必打 價錢肯定唔會平,既然如此點解唔選擇其他安全口碑又好既牌呢?
回復 贊好 反對

介绍有无讲13灵代表既意思?
回復 贊好 反對

Danielbuddha 發表於 7-8-2022 18:48
若果以碰派料去界定係咪陰料陰牌,咁好多牌都係陰牌。若討論13靈必打,個人覺得水份成份好重。 ...

我見就係太貴,所以上黎問下
回復 贊好 反對

VANGO 發表於 7-8-2022 20:21
今年先出,樓主唔講都唔知
似係灰色地帶既牌
總會有人講係正/陰牌,好似59靈咁,支持係正個邊會用沙馬 ...

如很多好必打都唔平,不過同派粉有開都係得呢一份必打
沙礦既必打好難揾
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 8-8-2022 01:15
介绍有无讲13灵代表既意思?

13靈鬼兵必打 阿贊諾大師於2562年開始製作,師傅利用13年的時間,收集了13位泰國本土的富豪聖灰用於作為主體材料,其次用料包括阿贊奴 屈破,龍婆爽 屈裂,龍婆滿 屈班贊,龍婆多 屈巴魯淺片,龍婆碰 屈倉騎,龍婆馬哈蘭習,龍婆萊,龍婆通蜀,龍婆郝,龍婆com噴,龍婆Boon 屈間辨嬌,龍婆炎 屈三岩,龍婆嬌,龍婆元 ,龍婆康,龍婆格閃等傳承上等用料,加上阿贊諾出家至今收集到自然用料148種共同製作加持此期鬼兵13靈必打。

以上
回復 贊好 反對

stanley8888 發表於 8-8-2022 01:41
13靈鬼兵必打 阿贊諾大師於2562年開始製作,師傅利用13年的時間,收集了13位泰國本土的富豪聖灰用於作為 ...

哇,如果资料准确,真系好用心,人生有几多个十年嘛。
回復 贊好 反對

stanley8888 發表於 8-8-2022 01:39
如很多好必打都唔平,不過同派粉有開都係得呢一份必打
沙礦既必打好難揾 ...

沙礦既必打唔難搵,但有冇派粉就另一件事
見到塊沙礦必打長期無人請
回復 贊好 反對

通常見到依d賣點嘅牌都無乜興趣
回復 贊好 反對