新會員登記
搜索
樓主: 伍仔

大家對阿贊速剛新出的鬼王點睇呢?

Billy 發表於 6-8-2022 14:52
小弟唔識泰文,請問39999銖係一尊定係一套?

Billy師兄,你問39999泰銖係一套的價格。

我也簡單一啲講一下啦,此次阿贊速的鬼王套裝在今年1月31日已經有套裝開放預訂,套裝合共3款。

1.第一款套裝,合共做了9套,價格300000泰珠一套。
2.第二款套裝,合共做了99套,價格150000泰珠一套。
3. 第三款套裝,合共做了999套,價格39999泰珠一套。

既然你問$39999泰珠那一套,我就簡單介紹一下合共做了999套此款套裝,其他我就唔講了,希望你能諒解。

此套裝合共有103塊牌,100件係盲盒,有3件已知的牌係免費送給買套裝的人,至於送邊3件,就係套裝黑色盒子上圖片中的那3件,同埋盲盒內包括有咩牌抽呢,我會放上圖片,請自行參考,謝謝!

回復 贊好 反對

原野快樂龍 發表於 6-8-2022 16:23
放廟單出嚟,就知香港牌商到食水去到幾深

原野快樂龍師兄,現在香港有實體店的牌商並不容易做,現在個價已經做到爛,又俾一大堆網絡牌商頂爛市,人哋燈油火蠟樣樣係錢,又要承擔寄失貨品嘅風險,隨時啲牌賣唔出,又要壓死一大筆資金,你睇到的係出廟價喎,人地係咪用呢個價買無人會知道,佢地隨時又要俾中間人賺一筆,佢地最後成本係幾多攞返黎,只有佢地才知道。

如果你覺得人哋食水深,咪唔好買,留返啲錢日後去旅行或者是增值自己也是一個很好的選擇,畢竟人生的旅途中唔係只有佛牌,知識才是自己真正擁有嘅財富。
回復 贊好 反對

伍師兄講得岩!所以我真係無請到,直接捐廟
回復 贊好 反對

阿贊速比牌商承包左,無論牌定供奉都好貴。吾係話師傅無料到,但價錢絕對搵笨7,牌商fatfat
回復 贊好 反對

我好鍾意師傅嘅那朗,配戴幾年依然覺得好好,師傅是不錯的,但係呢期鬼王牌就真係觀望住先...暫時對呢期牌都未有興趣,如果以後真係好好嘅話,貴啲都無所謂。
回復 贊好 反對

佛牌愛好者Leo 發表於 6-8-2022 21:33
我好鍾意師傅嘅那朗,配戴幾年依然覺得好好,師傅是不錯的,但係呢期鬼王牌就真係觀望住先...暫時對呢期牌 ...

頭先睇人直播開,原來正反面都係鬼王嚟....隻色真係不了
得罪講句好似無邊期盲盒包係貴
回復 贊好 反對

crispyman 發表於 6-8-2022 20:12
阿贊速比牌商承包左,無論牌定供奉都好貴。吾係話師傅無料到,但價錢絕對搵笨7,牌商fatfat  ...

你指承包係今期鬼王還是之前??
回復 贊好 反對

Genesze 發表於 6-8-2022 10:17
此帖是討論?辯論?還是爭論?

伍師兄 似乎又再想燃燒論壇

吹水闲聊,各自分享看法,唔讲就唔知道,所以大家都讲多d,无所谓的。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 6-8-2022 17:42
Billy師兄,你問39999泰銖係一套的價格。

我也簡單一啲講一下啦,此次阿贊速的鬼王套裝在今年1月31日已 ...

4万100个,即系400一个,咁唔贵,之前我误解系1个4万。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 6-8-2022 18:17
原野快樂龍師兄,現在香港有實體店的牌商並不容易做,現在個價已經做到爛,又俾一大堆網絡牌商頂爛市,人 ...

基本都系事实,牌商越多,格下价先,基本唔会买贵的。
回復 贊好 反對