新會員登記
搜索
樓主: 伍仔

大家對阿贊速剛新出的鬼王點睇呢?

睇你啲千字文滿佈人身攻擊就知你質素如何
完全冇討論空間同價值
對唔住,我錯,我唔應該留言回覆
我真係..儍的嗎
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 3-8-2022 18:00
除了這位師傅2545的一期鬼王外,屈班贊龍婆滿在2545那年推出的二期鬼王流行模也是一個很好的選擇。 ...

滿的 2545是可以的.就是突然要找不好找
2544價錢太高, 2546價錢低點,但最近也不太好找
回復 贊好 反對

kamui_love 發表於 4-8-2022 14:58
滿的 2545是可以的.就是突然要找不好找
2544價錢太高, 2546價錢低點,但最近也不太好找 ...

我唔太明白你的意思,不過看你的回覆,睇得出你對龍婆滿的佛牌不熟悉。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 3-8-2022 01:53
謝謝師兄回覆,師兄和我看法有點相近,如要我選擇收藏或佩戴鬼王,以新牌鬼王來説我對龍婆億和古巴鎮比較 ...

新牌1万? 真系好夸张涡,我就负担唔起的。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 3-8-2022 11:56
其實我覺得以盲盒方式出佛牌沒問題,不過也理解師兄的看法,近年來泰國那邊這些套路太多,卻令很多愛好佛 ...

未必系坏事啦,好多无炒既古老牌都好经济,有选择。
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 3-8-2022 21:33
係呀,唔買阿贊速d 野就係冇能力?即係自己冇錢買,就唔好話人貴?

听讲好多泰国人,一个月收入都系万零,4万真系好贵,香港人都觉得好贵涡。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 3-8-2022 22:34
其實你説來說去也說不出重點,咁呢期牌到底有咩原因是值得大家收藏或佩戴呢? ...

除非识泰文,好多时我上网搵新牌资料,都系几句,大法会,好多师傅参加制作,好多料,供不应求,反应好好,价越来越高,其他无讲,o晒咀。
回復 贊好 反對

此帖是討論?辯論?還是爭論?

伍師兄 似乎又再想燃燒論壇

回復 贊好 反對

小弟唔識泰文,請問39999銖係一尊定係一套?
回復 贊好 反對

放廟單出嚟,就知香港牌商到食水去到幾深
回復 贊好 反對