新會員登記
搜索
樓主: VANGO

[討論] (專貼)關於無敵4面神

伍仔 發表於 23-3-2022 18:42
公道自在人心,大家互相討論一下也無妨!呵呵!https://youtu.be/da9Rj3U5JZo

我都有睇呢個CHANNEL
本身想分享最新個條片但要審批
新片都係關於prom pasit
回復 贊好 反對

請這期四面神花的錢都可以請真正好的老牌了
回復 贊好 反對

來看看怎麼回事
回復 贊好 反對

有朋友戴左話,同佢老婆相處,佢老婆對佢態度,好明顯好左,
回復 贊好 反對

pc16709394 發表於 23-3-2022 20:54
開頭普通都兩萬幾泰銖起步啲人都爭住要

聽講預訂價唔貴的,出個日轉手價就變貴。
回復 贊好 反對

VANGO 發表於 23-3-2022 22:53
香港見到有,3000蚊

呢個價系好貴渦,可能成本貴,唔見好多人出牌。
回復 贊好 反對

xxx303 發表於 24-3-2022 00:20
再多既好材料,不如師傅既好發心製造,好多最頂級既好聖物都係用最普通既材料做 ...

看資料話,好多出名師傅參加加持法會,咁我都唔敢評論,師傅發心如何的。
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 26-8-2022 01:49
呢個價系好貴渦,可能成本貴,唔見好多人出牌。

跌左啦,同價錢正常會請有口碑老牌
好現實既問題,1塊加持幾年又有口啤老牌
同一塊加持時間最多3個月既新牌

你會選擇邊塊?

當然2022年代咩都貴,出寺廟價貴過以前係啱既,只係玩家有選擇權

最多係商業牌嚟
回復 贊好 反對

VANGO 發表於 26-8-2022 11:56
跌左啦,同價錢正常會請有口碑老牌
好現實既問題,1塊加持幾年又有口啤老牌
同一塊加持時間最多3個月既新 ...

請舊牌有渠道的話,隨時平過市場價。
不過我Target緊啲依然都好貴⋯⋯
回復 贊好 反對

感觉有点像当年的四国土泽度金啊,也是萨玛空和旁人以及师傅们一起合作出牌的。当时的四国土泽度金萨玛空提供了很多的金属老牌,又请了龙耐师傅前来加持,萨玛空会长号称是什么“五大泽度金”,但那一期只有供奉比较受认可,佩戴型的价格全面崩盘,前段时间70人民币收了一块,在我出别的牌的时候赠送给顾客了。
回復 贊好 反對