新會員登記
搜索
查看: 1638|回復: 9

[菩薩/阿羅漢] 其實戴龍普托都吾係蓬賭必輸

20211114_135709.jpg Screenshot_20211120-112624_HKJC.jpg 20211114_135653.jpg 20211114_135539.jpg Screenshot_20211120-112109_HKJC.jpg Screenshot_20211120-112048_HKJC.jpg Screenshot_20211120-112033_HKJC.jpg
小弟以前試過戴龍普托師父真係蓬賭必輸,出讓晒
咁我前一排未戴這個,龍婆彭,婆吞喬,開光的龍普托,係蓬賭必輸,
咁小弟把心諗,不如請個龍普托戴下啦,
結果戴左這件龍普托,小注玩下,又有D驚喜,報告完畢
(本人開這帖目的係佩戴報告,並不主張人戴佛牌賭錢,賭錢要量力而為,有乜金錢損失吾關我事〉

回復

師兄塊龍婆托小立尊好靚!

溫馨提示:贏錢記得捐番部份做慈善哦⋯⋯
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 20-11-2021 12:29
師兄塊龍婆托小立尊好靚!

溫馨提示:贏錢記得捐番部份做慈善哦⋯⋯  ...

知道師兄
回復 贊好 反對

依尊自身靚丫,不過我咁大個人都仲係唔識買馬
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 20-11-2021 13:30
依尊自身靚丫,不過我咁大個人都仲係唔識買馬

吾識就最好,
小注怡下情……
回復 贊好 反對

謝謝分享!
回復 贊好 反對

尊龍婆托好靚
回復 贊好 反對

多谢分享。
回復 贊好 反對

请问呢尊龙婆托是边位师傅督造?同埋,咩年份呢
回復 贊好 反對

黄子玹 發表於 30-1-2022 11:38
请问呢尊龙婆托是边位师傅督造?同埋,咩年份呢

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=88139.
師姐,,最好吾好賭,係賭,十蚊,廿蚊玩下好勒
回復 贊好 反對