新會員登記
搜索
查看: 1166|回復: 8

[已結緣] 一片留自己,一片交給您

《慈拍》
新鮮熱辣,啱啱先到手炸
就即刻放上啦! 因為好嘢所以放上。
望各位多多支持~~奧比斯
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
特性:                     全功能 
鑲工:                     沒有
慈善機構:             奧比斯
交收方式:             香港平郵 或 順豐到付
督造/開光師父:   龍婆弄 符片(一塊)
起標價(港幣):      1
每口價(港幣):      1
完標日期      :       2021-10-3O   晚上10點正

【溫馨提示】
             以小弟出"截止了"帖子為最終截止時間
                     我會盡量會在10點正回覆留字
                           如有不便~敬請見諒
奧比斯以下戶口:                              
滙豐銀行 600-656565-001
恒生銀行 258-206333-001 
花旗銀行 006-391-91060869
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        再次感謝  ~ 朋友仔
Screenshot_20211029-000840_Samsung Internet.jpg
樓主熱帖
回復

依。。無人黎?等我先 $ 68

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

幾得意,小小心意 $100

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

截止了。。。。。。。。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 30-10-2021 02:29
幾得意,小小心意 $100

多謝。。。。。。
回復 贊好 反對

不需要留給我,符片留給其他有緣人,我會在11月1日去捐奧比斯,謝謝!
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 30-10-2021 22:09
不需要留給我,符片留給其他有緣人,我會在11月1日去捐奧比斯,謝謝!

多謝師兄!
回復 贊好 反對

善款已捐奧比斯。
回復 贊好 反對

伍仔 發表於 1-11-2021 16:04
善款已捐奧比斯。

感謝您!
回復 贊好 反對