新會員登記
搜索
樓主: SAM888888

陰牌奸商騙人技倆 轉貼俾牌商呃

火... [複製鏈接]

但正正直直,未必夠佢地食!;P

ha ha  :handshake:lol
頭像被屏蔽
SAM888888 發表於 14-3-2012 14:03
唔好傷心,加返10両俾你!重有好耐我在自己日誌已講過,而家d唔知乜Q陰牌,好多都冇靈概. ...

师兄 你放心 我当然不会把那些拿出来卖别人的啊!还有就是那个所谓的PILU鬼已经交给师傅处理了!哈哈!只可惜了银壳 哈哈哈!

評分

查看全部評分

jmsboss 發表於 14-3-2012 14:41
师兄 你放心 我当然不会把那些拿出来卖别人的啊!还有就是那个所谓的PILU鬼已经交给师傅处理了!哈哈!只 ...

師兄!過去就過去吧!有空的話,上多d黎Unite-齊玩 ,睇下多d佛牌正確知識吧!:handshake{:1_1:}
hook282000 發表於 14-3-2012 14:28
其實冇話督唔督爆既, "若要人不知,除非己莫遺"
如果做人正正直直,根本就唔會有野比人督啦~ ...

認同 心正何需拜陰 拜陰絕不心正

一個人 想做好人 唔會入黑社會
入得黑社會 好人極有限

一堆好既雞旦 一家有壞既旦
一堆壞旦 唔會有好既雞旦

LP阿蘭圖

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 14-3-2012 14:52
認同 心正何需拜陰 拜陰絕不心正

一個人 想做好人 唔會入黑社會

心正何需拜陰 拜陰絕不心正:victory::lol

頭像被屏蔽
SAM888888 發表於 14-3-2012 14:52
師兄!過去就過去吧!有空的話,上多d黎Unite-齊玩 ,睇下多d佛牌正確知識吧! ...

老大 你为何不再去另外一个论坛啊?
頭像被屏蔽
SAM888888 發表於 14-3-2012 15:08
老大?邊个?邊个糸老大?咪整我喎!

你是老大 你是我老大!
睇睇以防萬一
jmsboss 發表於 14-3-2012 15:22
你是老大 你是我老大!

千奇唔好咁講!大家有緣系度撞到,开心概就-齊玩喇!{:1_1:}
呢度老大得-位,就系Unite概壇主!
Unite系-个好开明,自由概論壇!冇乜圧迫戚!多d上黎吧!起碼可以增加你佛牌知識,冇咁易俾人点!{:1_1:}