新會員登記
搜索
查看: 111632|回復: 1254

陰牌奸商騙人技倆 轉貼俾牌商呃

火... [複製鏈接]
陰牌奸商騙人技倆 轉貼俾牌商呃

通常奸陰牌商為左要你自自動動同請牌,佢必先要引你去佢鋪頭,

傾兩傾知你煩緊乜先決定點昆你,同用咩牌昆你。你去到佢鋪頭見到個壇,你會自自然然覺得呢間野好勁(求奇放堆神像就得啦................

以我所知一般真係有開光的陰牌都有一個共通點,就係一見難忘{:6_343:}
所以係牌鋪一見到合眼緣既,就會想馬上帶返屋企,就算有幸無請出到鋪門
一兩日後也會心思思想去馬上請
其實法師已係牌做左野,另你想馬上請個牌,
另外,牌店養嗰啲野也不停影響你思維,另你非請不可。
所佢地千方百計post分享,引你去佢鋪頭。
你地想賴野就去佢地鋪頭啦

陰牌真假分類
1. 假料無開光
2. 假料隨便俾法師開一下光,吾好以為佢地好心吾呃到盡呀,佢地至在影返3幾張相post俾人睇下知佢有開光(所謂老闆牌)
3.真陰料有開光(但吾一定有成效)

其實一般係HK賣啲陰牌,一般都吾勁,試問有無聽過請陰牌出事?極少啦!如果俾人知,請完某某啲陰牌會出事,你睇下個朵會吾會臭嗮,請完出事喎,以後重有人請咩!:lol

所聞1:我聽過有啲咩九靈坤平,我心諗俾我就吹夠十一靈坤平,改個名叫足球隊坤平,;P贏波一流呀,送多一後備,十一個靈有邊個被趕出埸,有第十二個頂住呀。講真足一個靈都難,重話九個。一般陰牌法師一個靈做幾十塊牌。邊有九個靈。:curse:

所聞2:以前行過xx,見到一間有賣陰牌。假到不知所謂,望落似舊木頭物体或以似舊薑型容得更加貼切,加啲油包個隻手掌咁大既防水殼,咁假法真係有智障既先至會中招囉。咁大個防水殼掛係腰,重有啲黃色既油係入便,俾人見到以為係屎袋多過似佛牌囉。

-捆綁式銷售
今日想講下奸商,捆綁式銷售。:funk:
當你請第一隻古曼時已是惡夢既開始!請完古曼後就話想古曼聽話啲就請個鬼媽媽照顧下佢。到請完鬼媽媽就話要請個勁啲既大鬼去管鬼媽媽。請完大鬼就話大鬼有時會玩返供養者,:funk:尤其是吾記得供飯,會吾開心,會攪下事引你注意。最好又請個陰法布周或路仕去管晒所有養的靈體,有咩事都有路仕震住佢地。:@嘩,養靈體又吾早講要請多個高級啲去管佢地,請完古曼之後就馬上到路仕都話請晒請盡都係兩個者,逐個逐個叫你升級請一個,足足變左四個埋單,你話賣陰牌幾好賺?

評分

查看全部評分

原來你就係我比陰牌商呃 哈哈!
回復 贊好 0 反對 1

頭像被屏蔽
{:6_326:}{:6_327:}
要看看
又係時候學野喇~~~
see see see
have a look
cccccccccc
{:6_322:}
頭像被屏蔽
see see............
陰牌奸商