新會員登記
搜索
查看: 979|回復: 10

[已結緣] 親愛的 " ares " 師兄 你好!

係嘅 尼個標題係比較肉麻咗啲 我知嘅
但係我哋總算系相識一場嘛( 勿見怪 請原諒)
我知道你話鍾意呢個牌後面嘅 仕話你
但係我又鍾意前面嘅平坤布
咁冇理由將佢切開㗎( 我冇咁嘅技術)
經過幾晚嘅掙扎....
最後我都係決定割愛
所以喺呢度為你開咗呢個貼
希望你可以隨心應捐 (只得你 哈哈)
在次支持一下~「沙律貓狗之家」~
雖然距細細粒 但好珍貴架(我覺得)
所以為免寄失 就用順豐到付吧
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
                 ~~  沙律貓狗之家  ~~
                  沙律貓狗之家有限公司
     Maison De Charlotte Pour Des Chats Et Des
                    Chiens Sarl Limited
                  慈善牌編號 : 91/15840
                           HSBC 戶口:
                       691-065262-838
                  (沙律貓狗之家有限公司)
               最後梗係要開名多謝一位師兄啦
                    就係... 「xxx303」師兄啦
  多謝你捐出咁靚嘅牌,同埋感謝您甘提供詳細嘅資料!
                《   請 "ares" 師兄過目   》
師兄 之前塊坤平搵到資料
坤平~西瓦里馬下立
後士華利

烏汶府九座寺廟加持, 整整三年

尺寸合適  高2.5cm  寬1.5cm

這期牌由瓦巴東瑪堪寺廟發行,
於佛歷2560年5月開始製作,壓制過程完全按照古法製作,每壓制一尊牌都要加持一遍。歷經5個月,於10月10號製作完成,發行量共600尊,分黑色,紅色,白色,黃色等等……因為材質種類繁多,所以所呈現的顏色不是很固定。

材質~含多種寶石,礦石,灣料,植物,經粉,廟土,香灰等等……

材質包括:
1、龍婆Tim瓦帕考生前加持的紅寶石
2、龍婆爽加持的經粉
3、龍婆貴加持的經粉已經西瓦里作為材料
4、龍婆鴻加持的經粉
5、龍婆登加持的經粉……
6、灣料108種
7、花粉超過200種……
8、百年古廟的廟土
9、百年古廟的聖水……

加持師傅

หลวงปู่พุทธา พุทธจิตโต
หลวงปู่ญาท่านโทน ขันติโก วัดบ้านพับ
หลวงปู่ญาท่านเขียน ปุญญากาโม วัดบ้านโพนสิม
หลวงปู่ญาท่านอุดม ขันติโก วัดคูขาด
หลวงปู่เเสง ญาณวโร
หลวงปู่ประเสริฐ สิริคุตโต
หลวงปู่นิภา นิภาธโร
หลวงปู่สุตตา อัสสโว
หลวงปู่ญาท่าน สินธร
หลวงปู่กาจ กตปุญโญ
หลวงปู่ ดำรง สิริภัทโธ
หลวงปู่ชม โอภาโส
หลวงปู่ขาว พุทธรักขิโต
พระครูบาเฒ่านิว วุฒินันโท

還有很多不能一一敘述。

除了烏汶府的九座寺廟加持外,還有十二位師傅加持。

坤平佛牌在人緣,財運,避險方面比較突出。而佩戴士嘩利的佛牌,都能夠使生意興隆,並得到人緣助業,當然佩戴士嘩利佛牌,也最好要培養自己的慈悲心,多多佈施,多多助人,這樣相信周圍的人都會變得對自己越來越親善,你的財富就會越來越多,事業越來越好。
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
真心真意 再次祝願各位牌友:

♡開心快樂,身體健康♡

樓主熱帖
回復

多謝 Pann 師兄割愛,小弟當然樂意認捐啦,謝謝
回復 贊好 反對

ares 發表於 18-10-2021 17:39
多謝 Pann 師兄割愛,小弟當然樂意認捐啦,謝謝

(大家都是愛牌之人 )留給你~     
回復 贊好 反對

師兄,我要聽日收工去櫃員機先可捐款。
回復 贊好 反對

ares 發表於 18-10-2021 17:50

清楚明白
師兄唔使急 。。
在代「沙律貓狗之家」多謝你!
回復 贊好 反對

ares 發表於 18-10-2021 17:50

呀......係呀.師兄坤平下面隻戒指唔系寄埋畀你架..
哈.....講笑啫.......
呃多個回覆姐... 失禮曬....
回復 贊好 反對

感謝師兄割愛
回復 贊好 反對

pann 發表於 18-10-2021 18:23
呀......係呀.師兄坤平下面隻戒指唔系寄埋畀你架..
哈.....講笑啫.......
呃多個回覆姐... 失禮曬.... ...

隨喜師兄啦。。哈哈
回復 贊好 反對

ares 發表於 19-10-2021 12:52
感謝師兄割愛

代「沙律貓狗之家」多謝你...
回復 贊好 反對

ares 發表於 19-10-2021 12:53
隨喜師兄啦。。哈哈

已經寄出  多謝幫襯
回復 贊好 反對