新會員登記
搜索
查看: 2525|回復: 11

[求教] 請問啦胡....

小弟愚昧,一直想搵啦胡供奉型..今日經過元朗一牌商,於是入內問價睇下負唔負擔得起啦...唔問尤至可,一問,不得了~立時雙腳係咁震...走都走唔切...原來而家啲供奉型要八千幾大元架~請問各位師兄師姐,我都係想搵個供奉型黎供奉下姐..咁難架咩...?
每樣聖物也有他的價值,人地牌商也要交鋪租、交水電費、可能有d保安費也要交,唔收你貴d唔通送比你嗎?你覺得真的有很平的價格給你當行善嗎?風水佬騙你十年八年,牌商?自己想吧!你要記著,人地要吃飯的!{:6_326:}
复制搜索

复制搜索
頭像被屏蔽

嘩!我都有入元朗你一定是講在大街那間,間鋪起碼要六.七萬重未計四份人工,試吓去第二個區或會平一D

元朗得三、二間牌鋪無競爭一定貴啦

補充內容 (13-3-2012 01:37):
二年前在元朗看中一個波波阿LI萬問供金幾多,先生多謝一萬三仟八,再出去看同一個但紅銅色一仟伍佰OK之後再無在元朗看牌

可能佢地一個月先賣幾個牌
所以8000係包埋佢地GE水, 電, 租金, 人工
已經計平你喇
都未計去泰國GE機票

如果佢係IFC開間鋪賣你十幾萬一塊TIM呀
一條龍 發表於 12-3-2012 21:38
每樣聖物也有他的價值,人地牌商也要交鋪租、交水電費、可能有d保安費也要交,唔收你貴d唔通送比你嗎?你覺 ...

多謝指教
盲俠 發表於 13-3-2012 01:20
嘩!我都有入元朗你一定是講在大街那間,間鋪起碼要六.七萬重未計四份人工,試吓去第二個區或會平一D

元朗 ...

明白~咁我出第二區睇下
pk420 發表於 13-3-2012 01:46
可能佢地一個月先賣幾個牌
所以8000係包埋佢地GE水, 電, 租金, 人工
已經計平你喇

咁貴架咩...唉~
8000$都貴,但係都要睇幾大尊同邊個師父同年份,睇多幾間對比下格下價先{:6_331:}
上這裡請吧~~~
係咪幾呎高??