新會員登記
搜索
樓主: solian

見議拍賣設保底價

yamists 發表於 20-9-2021 23:24
你係有可疑喎 咁做咩要做啲野引人懷疑?
唔係身有屎係咩?
再者 邊個同你講 牌商唔可以係度搵食?[so ...

師兄,你個人係,屈,擺,再輸打蠃要,
屈,係將你吾同意見嘅人士定為某樣類人,
擺,你係吾夠人嘈就call版主壇主[查]尼個人,
不如你試下揾尼道D擅主版主肯吾肯幫你[查]我先算啦,好嗎?
回復 贊好 反對

solian 發表於 20-9-2021 23:19
當年以你嘅講法,
係轉養古曼,所以你將法刀,檔降貝收起,
係無放到任何防潮物件一齊放,

我同朋友食飯,但拎比你之前都一定一定
有抆出黎睇過囉,到比你果陣你都有抆出黎睇過
之後你番去話爛左,咁都算係我賣爛刀??
我唔排除真係有機會佢自己鬆左
但交收果陣冇事,就只可以講你唔好彩

我話唔知幾多年前做,係賣比你之前一早講左
唔係你比左錢先講架,唔好借d意帶風向

求唔求契弟就見人見智啦
我就一定唔係你契弟,亦唔會係你契哥
我眼中你只有2個字可形容—無賴!
回復 贊好 反對

solian 發表於 20-9-2021 23:36
師兄,你個人係,屈,擺,再輸打蠃要,
屈,係將你吾同意見嘅人士定為某樣類人,
擺,你係吾夠人嘈就call ...

咁你都無証明 你唔係牌商呀 你話屈就屈呀?
你話你唔係就唔係 嚇鬼呀?
但你依加做既野就疑似係啦 呢個就個個都睇到咖啦 唔洗兜啦
再者就算(壇主) 唔係(擅主)呀師兄識字咖可?
如果佢唔查都無所謂呀 你做既野全部人睇到
再加埋上面個師兄講既野 你係咩人都大家好清楚心照

回你九樣野 答得一樣野 快啲去搵私隱公署啦 係公署唔係公(處)呀笑死人
回復 贊好 反對

solian 發表於 20-9-2021 23:27
師兄,
咁你做人就吾好咁鬼死鬼鼠,
得閑就浮上水面串我幾句,

講番先~唔係寸你
係我間唔中先「回覆」你嘅主題

因為而家工作都忙
唔係成日有上黎
有時間上黎果陣又見師兄你成日都有偉論
所以忍唔住又覆下咁囉~

不過如果你唔鐘意人覆你嘅話
唔好開post同唔好回應人地個post囉~
始終你阻止唔到人地做咩~

回復 贊好 反對

你又尼嘞,又再擺其他會員上枱,
之後又自己幻想其他會員一定幫自己,
吾會幫佢呢個[牌商]
咁你擺别人上枱前有無理過别人感受架??
回復 贊好 反對

gut807 發表於 20-9-2021 23:46
講番先~唔係寸你

龍婆再加龍婆宋沙,的一期法刀$1200元,無欄我會吾收?
你其實知吾知出面乜價?
賣爛刀你就賣欄刀啦你!
回復 贊好 反對

solian 發表於 20-9-2021 23:46
你又尼嘞,又再擺其他會員上枱,
之後又自己幻想其他會員一定幫自己,
吾會幫佢呢個[牌商]

係呀係呀 吾吾吾 洗乜幻想姐
你根本個人就有問題 洗鬼人幫我咩

小朋友 道理唔係你度 你講乜都無用咖啦
都係果句啦 十問九唔應 唔係身有屎 係咩?
你唔鍾意呢 你可以唔回 廢事一陣有人嬲到訓唔著返去搵媽咪喊
回復 贊好 反對

gut807 發表於 20-9-2021 23:46
講番先~唔係寸你

同意 開得POST就預左有人回咖啦
回復 贊好 反對

solian 發表於 20-9-2021 23:52
龍婆再加龍婆宋沙,的一期法刀$1200元,無欄我會吾收?
你其實知吾知出面乜價?
賣爛刀你就賣欄刀啦你! ...

師兄,你係思覺失調定急性智障~
邊樣都好,你發作你嘅事,唔好屈我!

我由始到終冇講過什麼一期
係講龍婆再留低嘅材料,龍婆宋沙組裝再加持
再講大約十二年前請

香港咩價錢我真係唔知,我賣比你1200係
大約記得收返黎都差唔多呢個價錢

同埋係你自己問我有冇先
我見放係度冇用先讓比你
我冇sell過你

如果食完藥好番D就睇番對話紀錄啦
如果有講多講少,隨時拎證據出黎

題外話:果陣你同我講爛左,我話冇得退
你即刻嚇我話放上unite比人評理
我舉手贊成,如果我身有屎有心賣爛野就即刻
退比你啦叫你唔好放上黎啦,係我忍唔住你煩
住我同人食飯先退比你咋,我拎番把刀之後
有冇放上黎賣呀?冇呀嘛
如果有心賣爛刀,我用AB膠痴番再賣啦!

唔止無賴!仲係智障!
回復 贊好 反對

yamists 發表於 21-9-2021 00:15
同意 開得POST就預左有人回咖啦

回復 贊好 反對