新會員登記
搜索
樓主: 言不说

古巴杰士纳师傅第一期人缘鸟

haha....what a boring night came out of this funny things...we should thank for his help. {:6_337:}
will you sleep well MR fake?{:6_344:}

評分

查看全部評分

SAM888888 發表於 12-3-2012 01:27
去北極同北極熊影相都相當容易!你d比喻真系

補充內容 (12-3-2012 01:30) ...

我老公說的,我幫忙打出來{:6_327:}

評分

查看全部評分

ericabibi 發表於 12-3-2012 01:37
我老公說的,我幫忙打出來

:lolha ha;你老公真幽默!:victory:
unite is the best....cheers

評分

查看全部評分

言不说 發表於 11-3-2012 23:52
请认真指教下。。。边度过分???????

你黎分享佛牌,分享到大大個水印,不如開果水印區比你慢慢放水啦!果牌係勿都唔講啦!個水印衰到冇人有,不如揾個設計師改下啦!牌同水印放係張相到,笑到我口都合唔到,C文D講好似火燒女性下體...haha!破壞我地咁高上既論壇,又令你自已變得低下....仲話人低能,咁你算係勿啊?你真係應該學下你個名啦!言不說...唔好講嘢啦!串爆你咀就唔好la!

評分

查看全部評分

特工小高 發表於 12-3-2012 01:47
你黎分享佛牌,分享到大大個水印,不如開果水印區比你慢慢放水啦!果牌係勿都唔講啦!個水印衰到冇人有,不如 ...

水印區;P 分享水印
特工小高 發表於 12-3-2012 01:47
你黎分享佛牌,分享到大大個水印,不如開果水印區比你慢慢放水啦!果牌係勿都唔講啦!個水印衰到冇人有,不如 ...

笑到收唔到聲 我要學習"笑不出"
你咁刻意又話第一期又講話邊位師傅,個牌仲樣衰到好似係泥漿咁兒戲,仲要驚死人地偷你D相打埋D咁肉酸水印,好難令到我地唔繼續講落去。我只覺你係個類淨係識sawasdee krap同埋1數到10就話識泰文既人,周圍話俾人聽你好熟泰國,講真要見呢幾位師傅有幾難?正所謂有錢駛得鬼推磨,求其你俾少少錢大把當地人帶你去見佢地啦,仲識講國語添呀!;P

補充內容 (12-3-2012 02:02):
睇真D背面下面個簽名係些"Amy"

評分

查看全部評分