新會員登記
搜索
樓主: 言不说

古巴杰士纳师傅第一期人缘鸟

好事呀!証明我地呢個樂土,个名已开始越黎越多人注意了!
言不说 發表於 12-3-2012 00:44
唔识你就研究下啦!再唔系问下你以前系高高滴朋友辉哥。。。。。。。讲得出甘的话,正低能。再唔系就系 ...

邊個辉哥呀 叫佢自己LOGIN 入來UNITE發貼 我係邊個你都未見過 你就知我有個"辉哥"朋友 你小心呀 我D朋友好憎人放假牌ga
我知道了,原來係第一期"流"的沙力架,亦即係第一批拎出黎呃人的佛牌,多謝指教

評分

查看全部評分

ericabibi 發表於 12-3-2012 00:53
我知道了,原來係第一期"流"的沙力架,亦即係第一批拎出黎呃人的佛牌,多謝指教 ...

經過深入既研究及探討 我既結論同你既答案一樣
唔识你就研究下啦!再唔系问下你以前系高高滴朋友辉哥。。。。。。。讲得出甘的话,正低能。再唔系就系 ...

言兄!閣下系度出post概,点会关隔離台事?即你去餐庁食完野唔舒服,你又走黎瀨我地Unite ?点講都晤通喇!系咪?

評分

查看全部評分

最好笑係刻意擺自己同師傅的合照,然後就偷呃拐騙做齊晒,點解你唔key張同毛澤東的合照,咁咪連武警都要聽你指揮嘛:lol

評分

查看全部評分

喂 比下面其他回貼既人啦 咁ga你 只回我一個 人地都好有心機回你貼ga

評分

查看全部評分

ericabibi 發表於 12-3-2012 00:58
最好笑係刻意擺自己同師傅的合照,然後就偷呃拐騙做齊晒,點解你唔key張同毛澤東的合照,咁咪連武警都要聽你指 ...

頂 我食緊野ga 嘖晒出來啦 有排抹

評分

查看全部評分

我咁岩有個比較後期的沙力架,雖然機器製造,不過應該唔會流得過你那個{:6_332:}

補充內容 (12-3-2012 01:05):
其實我路過的,小妹要去湊仔啦,有咩得罪唔好見怪

評分

查看全部評分

里位亞生!我地這片樂土比你弄髒了,什麼(正低能),真正認識一下泰國佛教,唔好只是想著騙錢,口戒也是一種業,你識唔識亞!{:6_297:}
复制搜索

复制搜索

評分

查看全部評分