新會員登記
搜索
樓主: aakk

求助(急)

做人太執著好易會亂諗野, 放個長假期做下運動
回復 贊好 反對

“ 我最近感情受挫,情緒極困擾,於是每晚都向四面神佛牌哭訴,求助於四面神,賜我所求。  昨晚,由於對於感情問題太無助,我求四面神在夢中告訴我答案。卻想不到竟發惡夢。”
回復 贊好 反對

感情問題又會走去求神咁得意?求佢賜一個感情複合咁樣?
回復 贊好 反對

再咁搞變精神病 . .
回復 贊好 反對

你都認定係佛牌方面問題,上太和寺都係一個好方法!等你好消息
回復 贊好 反對

其實好多師兄師姐都講左個問題所在, 想補充多少少
先唔好太神話化佛牌,雖有龍婆既祝福, 但無太過神話既, 最少小弟無遇過, 亦唔想遇到
日有所思, 夜有所夢......

要知道自己帶緊咩, 拜緊咩, 如果心理上有負擔, 可以唔好帶住

勉強無幸福, 做好自己, 充實生活, 擴闊社交圈子, 自信d, 多做運動, 自然有唔同既情況出現
回復 贊好 反對

蛇?蛇是濕婆象徵,梵天神想達成你的願望,但是濕婆可能覺得不妥。希望師兄用心審視這段感情,喜歡的未必適合d。
如果感興趣,師兄可以去搜索一下濕婆和梵天的故事,既然發夢,那一定是你的潛意識有所指示。
回復 贊好 反對

個人認為會唔會係你嘅精神壓力太大,試吓放鬆啲個人先
有時夢境可能係一個提示,但唔適宜過份解讀
回復 贊好 反對

请了佛牌又许愿求助。日有所思夜有所梦,你精神上太紧张,所以发左个唔系甘好既梦。
唔好太神化佛牌,调整下自己,放松下心情。
回復 贊好 反對

會唔會其實係俾答案妳呢
回復 贊好 反對