新會員登記
搜索
查看: 2688|回復: 23

積分被扣光光了

頭像被屏蔽
話說我和家人都有在這平台一起做會員

我被扣了6千多分 家人賬號被扣3千多分   

不過咩規則都唔緊要 一定會有一定既原因扣分 我相信其實都唔需要咩原因都可以扣分既 平台始終係人地

始終都有用過呢個平台 花左時間去認識大家 跟大家學習 多謝大家 同大家分享一下今日既事

最終決定權都係版主既 亦尊重版主或管理員的決定

回復

頭像被屏蔽
分數及ip
螢幕截圖 2021-05-21 下午8.53.18.png
螢幕截圖 2021-05-21 下午8.19.50.png
回復 贊好 反對

我覺得如果正正經經,冇經常灌水、賣廣告、自己開分身推高價、開分身鬧人 ,而正正當當、光明磊落 log in 入來,應該唔會無端端扣分.
回復 贊好 反對

E,師兄,點解你可以睇到人地IP嘅?
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
MartinYuen 發表於 21-5-2021 21:31
我覺得如果正正經經,冇經常灌水、賣廣告、自己開分身推高價、開分身鬧人 ,而正正當當、光明磊落 log in  ...

同意 師兄你平時都熱心有解答過我唔少次 多謝哂 大家都想有為個平台好
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
solian 發表於 21-5-2021 21:40
E,師兄,點解你可以睇到人地IP嘅?

你睇返自己個賬號應該會見到 你呢度如果有其他師兄係度 佢應該都可以睇到自己

或者你影完發返比我 都會有

或者呢度既管理員應該都可以

回復 贊好 反對

依個真係唔講唔知
回復 贊好 反對

雖然冇留意到你平時的動向,估計是太多嗰啲沒有意義的留言吧,例如:SEEEEEEEEEEEEEEE / THX / 只有表情公仔嗰啲,所以俾人扣分
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
pmxsl 發表於 21-5-2021 22:40
依個真係唔講唔知

之前管理員有check分身 po出黎 牌商罵戰 真假牌果d post 平時唔多遇見
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
hook282000 發表於 21-5-2021 22:54
雖然冇留意到你平時的動向,估計是太多嗰啲沒有意義的留言吧,例如:SEEEEEEEEEEEEEEE / THX / 只有表情公 ...

有上黎學野 去南傳聖物果邊 因為好多post都要留言先睇到 唔緊要啦 多謝你覆我
回復 贊好 反對