新會員登記
搜索
查看: 2778|回復: 14

[四面神] 四面神(龍婆史)

今次分享既野會比較多, 關於四面神與小弟之間緣分

8年前我係一無所有。自從係泰國一次偶然情況下拜過四面神, 事業/家庭/求願/置業/信仰,四面神都有正面回應
先講事業, 之前小弟係職場上浮浮沉沉到今日有自己公司及搵到事業目標。雖然未算大富大貴, 係今日疫情下但仲搵到2餐。實屬幸運, 非常感恩

評分

查看全部評分

回復

係夢境中曾經見到一個人對我講「拍碰」之後就出現左一個嬰兒, 當時我不以為意。無幾耐,太太就懷孕。而仔仔出世時畫面竟令我回想番當時夢境, 果下我有種又驚又喜既感覺。當然我最後先知原來四面神就係「拍碰」

上年疫情咁艱難情況下, 四面神又再一次幫手俾小弟過關拎左2個公司牌/順利置業/成功出租

其實以上都只係一部分靈驗事蹟, 真係不能盡錄
除左神佛既助力, 當然都要透過我哋自身既努力及多做善事迴逈
身邊朋友聽完我分享之後都開始一齊去拜四面神。全部都有野番,我都好戥佢地開心

最後都分享下呢尊佛牌,自己會好好珍惜同多謝四面神&師傅龍婆史
回復 贊好 反對

謝謝分享
回復 贊好 反對

這是一塊好好的四面神,師兄要惜緣!
回復 贊好 反對

查實真係因人而異,我戴四面神就唔係好得
回復 贊好 反對

多謝師兄分享,我都好喜歡四面神
回復 贊好 反對

多謝師兄分享,好正面,好正能量
回復 贊好 反對

真的很感動
回復 贊好 反對

請問師兄 這尊是什麼年份?
回復 贊好 反對

謝謝分享,小弟都想過帶四面神,中間帶過一段仔時間,但感覺不大,後來帶澤渡金感到更有助力,後來就長帶澤渡金了,暫時未有計劃再試四面神

ps.珍惜好緣份
回復 贊好 反對