新會員登記
搜索
查看: 2502|回復: 13

[組合] 我的少少分享心得

分享少少,話說我平時都會同fds 打下麻雀,賭下啤牌,基本上次次都輸無贏過,仲要輸幾多下,500以上係基本(小弟窮),真係無咩賭博運。自從帶左牌,上次帶住依個組合,都係輸,但只係輸幾十蚊,真係第一次,仲要一日試過幾次奇牌,我朋友都話從來無見過。
係輸左,但係我深信我既牌幫左我好多,原本運氣由負100 20,今次亦都對我帶牌有d睇法,帶住唔一定會發達,但往往起無意之中幫緊你。其實由好衰到無咁衰,已經係保佑啦,首先問下自己之前做過d咩衰野 (可能我前世係大衰人),有咩要改善,再睇返依家既情況,往後多做善事,深信生活運氣就會慢慢改善。
9 up完,都唔知自己講咩,多謝收看

回復

如果冇認錯,師兄戴緊四面神,坤平,行走佛同埋鬼王?
回復 贊好 反對

小弟目前戴緊鷹神,龍婆瑞自身,二哥豐同埋哈努曼
不過賭運同你一樣黑仔但係生活中又多左好多小幸運
師兄都可以留意下~可能係冥冥中叫你唔好賭呢~
回復 贊好 反對

師兄佛理漸通,贏錢指日可對待 .
回復 贊好 反對

FHorse98 發表於 1-2-2021 02:49
小弟目前戴緊鷹神,龍婆瑞自身,二哥豐同埋哈努曼
不過賭運同你一樣黑仔但係生活中又多左好多小幸運
師兄都 ...

我都係間唔中玩下
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 1-2-2021 09:04
師兄佛理漸通,贏錢指日可對待 .

多謝多謝
回復 贊好 反對

謝謝分享
希望你越帶越順
不過呢。。佛牌好似唔幫賭㗎
回復 贊好 反對

jimjim2020 發表於 1-2-2021 14:11
謝謝分享
希望你越帶越順
不過呢。。佛牌好似唔幫賭㗎  ...

我諗都有D提升運氣既
回復 贊好 反對

謝謝分享,師兄可以試下帶得專一d,例如只帶一個師父的牌,或只掛一兩粒牌
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 1-2-2021 18:12
謝謝分享,師兄可以試下帶得專一d,例如只帶一個師父的牌,或只掛一兩粒牌 ...

因為我揀唔到, 不如一次過上身
回復 贊好 反對