新會員登記
搜索
查看: 15352|回復: 128

[其他/冠蘭] 近2-3個月戴了佛牌的一點分享

火... [複製鏈接]
最早前供請了龍婆key四面神、
阿贊力愛神、
儲蓄老人(未知師傅、年份)SO FAR都好順利。。。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

(感謝JIMJIM師兄解答佛牌出處
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=84849&extra=

後來再添 白欖4 比自己

登錄/註冊後可看大圖

及 僧人寺 藥師佛 比母親大人

登錄/註冊後可看大圖

再加上重新放好龍婆浸蘭 坤平 2551 同 人緣鳥(個POST寫錯,我係唔知邊位師父同年份,但真係好香

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

之後再開始供請冠蘭系列
包括 龍婆XXX 蛇皮符管

龍婆樂的思念符管
螢幕截圖 2021-01-14 下午8.16.15.png

見到咁既組合都知我要咩啦

但戴左一排之後,又發現其實現階段的自己都係想求財多D
於是供請了龍婆了 2538 周所
螢幕截圖 2021-01-14 下午8.18.06.png

期間有去元朗還+拜四面神,有去九龍城供僧兩次

請到呢度,我已經開始有股票上嘅獲利、
工作(少左出錯,而且開工都好醒神!好正面!)
而且「疫」市下加左人工!而且加幅唔少!
、人緣都順利(愛情就開始有隨心嘅心態)

後來
「佢地」仲送左兩份禮物比我(我覺得係D佛牌送另一D佛牌比我)
喺FB度有師兄送出 古巴傑薩達 2551年 佛祖牌
螢幕截圖 2021-01-14 下午8.43.18.png
其實中獎者唔應該係我,但無端端中獎果個師兄棄權變左我中

然後又被另一位師兄抽中左我,
送 (穿頂)WAT RAKANG 崇笛牌比我(年份、師傅不詳)
螢幕截圖 2021-01-14 下午8.44.10.png 螢幕截圖 2021-01-14 下午8.46.21.png

最近再供請埋 古巴博洋2556嘅五眼四耳
螢幕截圖 2021-01-14 下午8.56.45.png
個NUMBER仲要係又8又9咁~!好好意頭
請左佢之後開心左一日,希望幫到我O係股票上獲利啦(岩岩抽左隻新股添!)

雖然好多師兄師姐都話過唔洗特別去供
但其實我閒時都會買花去供佢地(自己心情都會好D間房亦都有D花香,灣仔泰國士多買,都係$8一束,係第一筆股票收入後就開始有呢個習慣
同埋每日供一杯水,有時會用香供
螢幕截圖 2021-01-14 下午8.58.45.png

遲D應該會執番好個位,因為訂左個象神我諗我暫時都已經請夠

以上
供請佛牌真係會請上癮,但最緊要係心態,佢地有時都糾正左我少少心態,可以諗多D人,行多一步
我相信要好大既改變係需要時間,但要保持正面,同對佢地有信心

相信佢地係
幫緊我
幫緊我
幫緊我
嚟緊希望可以有機會捐棺捐廟捐寺,但暫時似乎都係停頓哂!

最方便,應該都係捐血(未夠鐘捐)、供僧、多D幫人,捐錢可以量力而為。
回復

多謝分享
回復 贊好 反對

請牌真係會上癮所以要保持初心,多做善事,最緊要孝順父母
回復 贊好 反對

多謝師姐分享,帶得順就好啦,恭喜晒
回復 贊好 反對

seeeeeeeeeeeeeee seeeeeeeeeeeeeeee
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

谢谢分享
回復 贊好 反對

謝謝分享,上癮又點止師兄一個
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對