新會員登記
搜索
查看: 1687|回復: 16

食口大雪茄?

今年抽到一盒聖誕禮物,內有一卷白鼠尾草 (white sage) 同一個貝殼、一個木腳架,聽說外國人用來淨身、淨屋、淨化物件、淨化水晶之類咁.有冇師兄玩過依 d 洋鬼子野?Work 唔 work ?

回復

已pm。。。。。。
回復 贊好 反對

剛剛google了一下白鼠尾草功效,搵到好多資料,原來香港都有賣,work唔work就唔知喇
回復 贊好 反對

在國外聽說要燒有助於淨化環境 點燃後不要讓火一直燒 要用悶的
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 9-1-2021 07:46
剛剛google了一下白鼠尾草功效,搵到好多資料,原來香港都有賣,work唔work就唔知喇 ...

我都搵到下資料,原來 HxTxmxll 都有依類野賣,我太太本來話包返下年聖誕送返出去,我梗係唔俾啦,幾大都攞來玩下,其實都好過收水杯相架果d 禮物.
回復 贊好 反對

vincent883 發表於 9-1-2021 02:31
已pm。。。。。。

謝~睇落好似幾好玩咁
回復 贊好 反對

Milkywei9457 發表於 9-1-2021 08:45
在國外聽說要燒有助於淨化環境 點燃後不要讓火一直燒 要用悶的

我聯絡到禮物主,佢話唔好成卷燒,依卷夠外國成間大屋用,香港樓得幾佰呎,抽 3、4 條葉出來燒,已經好夠.
回復 贊好 反對

work ~~~~~~~~~~~~~~
回復 贊好 反對

唯一 器皿   小心易吹灰   ,,  同如有 古曼人士
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 9-1-2021 09:56
我聯絡到禮物主,佢話唔好成卷燒,依卷夠外國成間大屋用,香港樓得幾佰呎,抽 3、4 條葉出來燒,已經好夠 ...

原來有少少就夠成屋,等我都去嗰度買嚟試一試先
回復 贊好 反對