新會員登記
搜索
查看: 5395|回復: 19

[必打] 珍寶 2 小小必打 5 個工作天的體驗

2020/10 月請了幾尊佛牌, 包括 Nora 女神, 龍婆庵自身, 和珍寶 2 小小必打請了回家, 再看看大家的評論, 黑仔, 衰運 etc etc .. 然後就開始擔心, 我也明白
人夾人, 人夾牌, 這是宇宙定理 (有點跨張!!)

於是, 我在上班日前的一天 (星期日), 三個牌子放在掌心, 在自家佛壇旁邊, 用了幾分鐘同佛牌
講我最近心願, 這些心願同工作事業有關, 講完之後, 我跟珍寶 2 小小必打 說, 就算黑運我都不會放下,
結果, 上星期 5 個工作天, 加上今日半個工作天, 工事順利了, 之前推不動的人和事, 又行前少許, 有進展,
我走去跟 boss 匯報最近工作進展, 對答如流, 他還同我講晤該晒 (雖然我 boss 人算 Nice)

我想同大家講, 以上係我個人經歷, 未必和你經歷一樣, 不過我覺得, 人生/生活/事業/愛情/婚姻有阻礙, 同佛牌誠心講,
係你的點都屬於你, 怎樣跟佛牌講 ?  我就會先在心中講一次, 要流利, 再正正經經有系統地講出你的需要, 誠心, 環境要靜, 真係有幫助,
我開始不知自己寫什麼, 先收筆  

無圖  
回復

謝謝分享,祝師姐越帶越順,有下份更好報告
回復 贊好 反對

多謝師兄分享心得,睇嚟帶得唔錯喎
如果有相睇就好啦
回復 贊好 反對

珍寶就不影了, 其餘兩尊 ....
回復 贊好 反對

謝謝分享,祝師姐越帶越順

回復 贊好 反對

多謝分享,向佛牌許願真係未試過,供奉型就試過兩三次,學習學了.
回復 贊好 反對

請注意本人是大叔一枚
回復 贊好 反對

珍寶二,都算小小必打?
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

是否單戴珍寶二?
回復 贊好 反對