新會員登記
搜索
查看: 3388|回復: 35

(小弟第一次開帖)光棍節有什麼聖物好推介?

如題,邊一位大德既聖物,係有助脫單.

每年光棍節好難過
回復

師兄,不如檢討下自己點解會單身先啦。
回復 贊好 反對

ncwaing 發表於 4-11-2020 21:07
師兄,不如檢討下自己點解會單身先啦。

我內向,肥.囉.

不善社交,典型毒男.

回復 贊好 反對

例如 會唔會自已圈子太細。 佛牌只是助力,相信不是帶了馬上有女埋身的。 免得誤墮歪道。
回復 贊好 反對

ALfendlo 發表於 4-11-2020 21:08
我內向,肥.囉.

不善社交,典型毒男.

肥唔係問題,行一步改變下自己先,或者可配戴助人緣的牌例如坤平。 不過梗係要戴正牌啦
回復 贊好 反對

ncwaing 發表於 4-11-2020 21:14
肥唔係問題,行一步改變下自己先,或者可配戴助人緣的牌例如坤平。 不過梗係要戴正牌啦 ...

坤平,我只有龍婆冠既19支符管坤平.

呢個平時無戴開.(戴過2次), ..

坤平派古曼同普通坤平有咩唔同?

補充內容 (4-11-2020 21:30):
點解有咁多款坤平..同埋主要功能好唔同...
回復 贊好 反對

ncwaing 發表於 4-11-2020 21:10
例如 會唔會自已圈子太細。 佛牌只是助力,相信不是帶了馬上有女埋身的。 免得誤墮歪道。 ...

係...超細..我社交圈于崎型..
回復 贊好 反對

覺得自己肥,毒,不如諗方法減肥脫毒
例如做運動,起碼可以出身汗健康d先
有興趣可聯絡小弟,小弟係運動狂熱份子,不過幸運唔洗靠跑數開飯
回復 贊好 反對

ALfendlo 發表於 4-11-2020 21:08
我內向,肥.囉.

不善社交,典型毒男.

師兄,我以前都內向重,而且我也肥同毒同宅。。。
但到左出黎做野就感覺到要學學點社交, 唔係工作好多阻礙。。
所以,牌是一回事,出去社交才是正路,不如去學學d嗜好:學整甜品,學沖咖啡依類多女仔學的嗜好,去識多d人會好好多。。加油師兄。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
師兄 可以既話pm我聯絡方法方便傾傾~

幫過呢d case 唔少人 不論男女

戴牌只係助力同輔助 但佛牌會比好多機會你去嘗試 最後都係要靠自己而並非靠哂個佛牌

回復 贊好 反對