新會員登記
搜索
樓主: wkc34789

陰牌 正牌

EDENANDREW 發表於 14-10-2020 20:01
所以呢。。。好似僧人話落唔好咁執著強弱, 戴著感激僧人對善信的祝福就好了。。。 ...

係囉,最重要講緣份.
回復 贊好 反對

ALfendlo 發表於 14-10-2020 20:04
係囉,最重要講緣份.

對呀,師兄。。
回復 贊好 反對

我習慣望完間舖表面冇陰牌,就問佢有冇陰牌請,佢話有就即走
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
阿贊Sun 發表於 14-10-2020 21:42
我習慣望完間舖表面冇陰牌,就問佢有冇陰牌請,佢話有就即走

師兄覺得平時以你所見陰舖佔幾多成

望落去明唔明顯呢?

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 14-10-2020 21:54
師兄覺得平時以你所見陰舖佔幾多成

望落去明唔明顯呢?

我上次去旺角總統廣場,真係好多陰舖,有一間陰到極點.(我同你講見到有鬼影,應該無人信)...
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
ALfendlo 發表於 14-10-2020 22:06
我上次去旺角總統廣場,真係好多陰舖,有一間陰到極點.(我同你講見到有鬼影,應該無人信)... ...

我以前未戴牌成日見到

戴左少d見到

師兄不妨分享

陰舖周圍都咁多嗎 ,正舖有咩好選擇?

聞說香港正舖好似好少選擇 唔怪得有師兄講話香港個市場好怪

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 14-10-2020 19:02
師兄都有戴開鷹神 感覺如何?

現在戴緊既係?

小弟老婆帶開鷹神,佢入手頭兩日病左下,跟住明顯有權力上升,工作,生活順暢左

我就仲未帶過鷹神,期待緊今年九月出廟的鷹神到手再試牌

而家主要帶阿贊速,其實都己覺得好順
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
ALfendlo 發表於 14-10-2020 22:06
我上次去旺角總統廣場,真係好多陰舖,有一間陰到極點.(我同你講見到有鬼影,應該無人信)... ...

邊度係總統廣場?

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 14-10-2020 19:32
師兄後面呢幾款 你認為要供金多少 參考一下

謝謝意見 我會參考返你比既阿贊多一脈平時多d留意 睇下unite ...

以下係我平時在香港佛牌店或網店看見的供金,以塊牌完整沒有崩缺,沒有修補的作爲參考,有比賽證書或沙瑪貢驗證卡,實際供金會以牌上佛祖的法相清晰度,模子款式而有所加減。
帕必蘭,平均一萬蚊起;龍婆鋪,平均五千起;龍婆燙,平均五千起。網上都可以搜尋到有關這三位高僧的生平資料,建議先了解清楚才決定供請。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
malouis 發表於 14-10-2020 23:14
以下係我平時在香港佛牌店或網店看見的供金,以塊牌完整沒有崩缺,沒有修補的作爲參考,有比賽證書或沙瑪 ...

師兄專業 想問多小小覺得我呢尊 龍婆啤彩泥崇笛金銀銅符管 後師傅自身 頭髮和袈娑 會大概咩價位

師兄係咪多數都只請有沙瑪卡驗證卡最保證? 卡方面可以分享多小小嗎 ?

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對