新會員登記
搜索
查看: 7772|回復: 25

[組合] 終於分享古巴陣得的靈驗 (上)

個人分享,不喜勿插,其實我今年5 月先反黎香港,我本身有帶開聖物,又未搵工就睇到古巴陣得,自從睇到古巴陣得資料及事蹟,我一心想試下,請左好幾樣聖物,開頭都係符印加坤平,但效果平平無期,咁聽師兄話泰仔帶必打加坤平有意想不到效果,好啦就試吓這個組合,點知道(效果因人而異),我比較多時間,帶左之後我人緣有幸識到異性緣特別好,有幾個女仔都喜歡我,本身5月岩反黎香港,1個月單身又有機會可以幾個選一個喜歡做我女朋友。自從人緣好及改善,(本人喜歡篇向人緣法門及必打)所以而家我都收左人緣膏及2塊一期必打加一期坤平比自己帶,但要等等等佢地反黎。 下集等我成願左之後再分享各位
回復

這是二期坤平?
留名學野
回復 贊好 反對

有效就好,期待下集
回復 贊好 反對

frankie118 發表於 11-8-2020 00:35
這是二期坤平?
留名學野

係的,古巴陣得好師父,值得一試
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 11-8-2020 01:01
有效就好,期待下集

師兄,其實我真係冇諗過效果會係咁,哈哈哈哈
回復 贊好 反對

二期我都請左塊黑玉,今日剛剛先從泰國寄出,二期對異性緣有幫助一點也不出奇。
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 11-8-2020 02:00
二期我都請左塊黑玉,今日剛剛先從泰國寄出,二期對異性緣有幫助一點也不出奇。 ...

對我來說,重點人緣異性緣效果黎得好快,仲要幾個都喜歡我,我只係帶啡肉都效果好好,師兄不受冇女也不出期,所以你再搵黑肉坤平,期待你帶後報告
回復 贊好 反對

其實黑肉料有什麼分別?
回復 贊好 反對

thaithai 發表於 11-8-2020 07:28
對我來說,重點人緣異性緣效果黎得好快,仲要幾個都喜歡我,我只係帶啡肉都效果好好,師兄不受冇女也不出 ...

我已有太太,小朋友也有兩個,我只是工作關係接觸女性的機會比較多,所以你說的異性緣較好,我早已體會過,為何我會供請黑玉,因為罕有和難尋找,黑玉製造數量沒有符管的版本合共只有100尊,我只因覺得收藏價值高,顏色特別,所以才會供請。
回復 贊好 反對

thaithai 發表於 11-8-2020 07:30
其實黑肉料有什麼分別?

勞力士和精工的手錶,在功能上也只是看時間和日子,你又會覺得他有甚麼分別呢?
回復 贊好 反對