新會員登記
搜索
查看: 2270|回復: 22

[巴拉吉] 屈農作 龍婆易 2538 飛機鋁巴拉結

各位師兄師姐好, 又係小弟既分享文
昨日分享左龍婆易支一期金屬巴拉結, 今次就分享龍婆另外一支好出名既巴拉結

出名既原因唔係因為有咩事蹟, 而係因為支巴拉結既用料
龍婆用左高硬度飛機鋁制作, 有傳批飛機鋁係做戰機既原料, 所以非常特別

小弟支飛機鋁巴拉結同平時大家見到既唔多一樣.
因為小弟將支巴拉結放左係散紙包裡面, 長時間同散紙碰撞, 就變左咁啦.

個感覺好似拋左光咁, 仲有好多陰影位, 同本來既啞面既感覺好唔同, 味道十足
IMG_20200805_084229_compress26.jpg IMG_20200805_084239_compress99.jpg IMG_20200805_084247_compress48.jpg IMG_20200805_084313_compress35.jpg

同場加映一支小弟都唔記得既巴拉結, 真係少少印象都無, 哈哈
但睇落混合左好多唔同既金屬.
IMG_20200805_084325_compress25.jpg IMG_20200805_084344_compress72_compress44.jpg

大合照就係咁啦

回復

多謝分享
回復 贊好 反對

巴拉吉
回復 贊好 反對

See see see
回復 贊好 反對

補返張封面相先
回復 贊好 反對

終於等到師兄分享飛機鐵
回復 贊好 反對

有d師兄鐘意成日卒個巴拉吉頭,卒到令立立,師兄好似無依個習慣
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 5-8-2020 13:49
終於等到師兄分享飛機鐵

都係等一日啫,哈哈
唔想一日出多過一個post嘛
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 5-8-2020 13:53
有d師兄鐘意成日卒個巴拉吉頭,卒到令立立,師兄好似無依個習慣

咁小弟又真係無咁既習慣
嚟個做法真係有少少令人尷尬喎

回復 贊好 反對

See see see
回復 贊好 反對