新會員登記
搜索
查看: 3193|回復: 19

一個柒小日都吾得o既大陸廢柴

http://www.unitehk.com/forum.php ... sortid%26sortid%3D2

http://www.unitehk.com/forum.php ... 3085&extra=page%3D1
歡迎眾大佬留言
回復

吃屎啦你条有爷生冇乸教嘅粉肠,喺依个论坛你先玩咗几日啊?扮晒老閪!摞一只98%泰国人都唔识噶牌出嚟博大雾!做咩谂住1000起拍?捻住1000起拍点都有人落啊搭啊嘛,点知降到500都没人屌你!话你都一碌柒噉!连做人最基本处事方式你都未识,你带乜撚佛牌啊!!睇你个鸠样就知啦。
回復 贊好 反對

柒头!我依家就留言队你啊。木嘴
回復 贊好 反對

咁老閪你嗰啲祖先唔系大陆嘅。你乜原来系D杂种狗啊?阴鸠公咯
回復 贊好 反對

我系你啊,我都唔好意思讲自己系香港人啊,影衰晒啲香港人了。
回復 贊好 反對

raytong18 發表於 28-7-2020 23:04
柒头!我依家就留言队你啊。木嘴

柒你就柒遠D啦,死乞兒,
袋穩D20包陳皮呀,
做鴨都無人請你,100包陳皮都無用呀,
正一狗雜種,你老母做雞養大你,我話o既
回復 贊好 反對

raytong18 發表於 28-7-2020 23:05
咁老閪你嗰啲祖先唔系大陆嘅。你乜原来系D杂种狗啊?阴鸠公咯

你老豆以前無戴套叫雞你老母先生到你出黎咋,
狗雜種,正乞兒,今日乞到單末呀?
低級乞兒地產佬,柒頭皮
回復 贊好 反對

solian 發表於 28-7-2020 23:24
你老豆以前無戴套叫雞你老母先生到你出黎咋,
狗雜種,正乞兒,今日乞到單末呀?
低級乞兒地產佬,柒頭皮 ...

你要冇讲依啲嘢,我讲你知咯。我点出世嘅唔需要你知,但你点出世呢,我就讲翻俾你知。我系骑住你老豆干你老母个只烂臭閪个阵转身去接电话,然后叫佐隔离三婶养嗰只哈士奇阿solian 服侍你老母,点知十个月之后,阿solian 你就出世啦,个閪样仲噉似啊哈士奇!同你讲声啦,你亲生爹地,仲未瓜老衬嘅!当然,你只有你爹地身上的一半基因仲有一半基因呢系你老豆嗰度。
回復 贊好 反對

raytong18 發表於 28-7-2020 23:36
你要冇讲依啲嘢,我讲你知咯。我点出世嘅唔需要你知,但你点出世呢,我就讲翻俾你知。我系骑住你老豆干你 ...

咁我就更加肯定你老母做雞生你出黎,
快D返屋企問下你老母係咪,
低級乞兒地產佬
回復 贊好 反對

在教家姐啊,你啊,职业就无分贵贱嘅啊,人格先有贵贱,好似你依啲屎忽鬼,迟早俾人插到你啊周身箩柚印。
回復 贊好 反對