新會員登記
搜索
樓主: 小天天

[坤平] 古巴陣得師傅聖物,令我請個唔停,但最喜歡都係.....

Kenji 發表於 20-6-2020 01:22
我問過泰仔,佢地話可以一齊戴,不過我未試過,都唔太敢試,這些機會一定要留俾Merilon_L師兄,畢竟他是 ...

我都聽過古巴陣得坤平可以和他出的坤橙一齊帶,
可能我個人對佛牌比較敏感,我只係放埋佢哋一齊都頂唔住
回復 贊好 反對

小天天 發表於 20-6-2020 11:06
同意,坤平二期感覺比一期來得快,在於我體驗,坤平人緣真係較明顯,必打比較全面,財運方面更好,所以我 ...

這個組合我也覺得很好,我現在也是這樣佩戴。
回復 贊好 反對

小天天 發表於 20-6-2020 11:09
係呀,呢個版本有舍利,只出左幾尊,好多謝權兄當時肯出讓俾我。
大小剛剛好,可以掛頸後面,呢尊我應該 ...

雖然有點失望,但你記住將來有可能,或者有機會唔鐘意,你要記住第一個想起我,咁下次要揾好野都問一問權兄先。
回復 贊好 反對

小天天 發表於 20-6-2020 11:20
我都聽過古巴陣得坤平可以和他出的坤橙一齊帶,
可能我個人對佛牌比較敏感,我只係放埋佢哋一齊都頂唔住 ...

坤橙的個人體驗我唔講了,我唔想導人迷信。
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 20-6-2020 12:03
雖然有點失望,但你記住將來有可能,或者有機會唔鐘意,你要記住第一個想起我,咁下次要揾好野都問一問權 ...

好啦,如果有一日我想出呢尊必打就話你知啦
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 20-6-2020 12:08
坤橙的個人體驗我唔講了,我唔想導人迷信。

你都係因為呢尊坤橙,之後係咁繼續請師傅的聖物
回復 贊好 反對

小天天 發表於 19-6-2020 23:27
記得唔好一齊帶,我只能說會有好多人生考驗,當然每個人經歷會唔同

我認同師傅嘅一期及二期坤平都唔錯,期待坤橙!
回復 贊好 反對

小天天 發表於 19-6-2020 23:27
記得唔好一齊帶,我只能說會有好多人生考驗,當然每個人經歷會唔同

我認同師傅嘅一期及二期坤平都唔錯,期待坤橙到手!
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 20-6-2020 12:56
我認同師傅嘅一期及二期坤平都唔錯,期待坤橙到手!

係呀,泰北第一坤平,名符其實
期待你的坤橙報告
回復 贊好 反對

謝謝分享,又有學到野了
回復 贊好 反對