新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[已被供請] 特惠拍賣 龍婆孔 坤平

樓主師兄你好!我想放棄我的拍賣權可以嗎?因為我今天剛請到了一面龍婆孔四面神!所以希望把拍賣權留回給其它師兄吧!請見諒!謝謝!不好意思!

好呀~不過下次唔好喇!:L
咁現在仍然係keithkam01 以 $330為最高出價者
hook282000 發表於 28-2-2012 09:38
好呀~不過下次唔好喇!
咁現在仍然係keithkam01 以 $330為最高出價者
...

謝謝師兄見諒!因為四面神是我的最愛。出價前看不到這個牌,所以真有點不好意思!如果出$330那位師兄有異議的話,或者再沒有人出價的話,那我就用回我的出標價拱請吧。因為論壇有論壇的原則,如果各位師兄、師姊感覺這樣不好的話,我會按照我的出標價拱請的。因為誠信較一切為重要!同理,我也希望這個論壇是有誠信和健康。希望出$330那位師兄不要介意。謝謝各位。
rr1628rr 發表於 28-2-2012 11:29
謝謝師兄見諒!因為四面神是我的最愛。出價前看不到這個牌,所以真有點不好意思!如果出$330那位師兄有異 ...

師兄言重了!
謝謝師兄見諒!因為四面神是我的最愛。出價前看不到這個牌,所以真有點不好意思!如果出$330那位師兄有異 ...

好想睇下邊一面龍婆孔四面神令你動心{:6_338:}
el8840696 發表於 28-2-2012 12:10
好想睇下邊一面龍婆孔四面神令你動心

龍婆孔款款都好{:6_296:}

唔緊要...大家都係想請到個對自己有幫助既牌
我都好中意呢塊{:6_315:}
340{:6_338:}
最後今天!!!! 大家努力呀!!!!

Share 你面四面神黎睇下先啦{:6_328:}

評分

查看全部評分