新會員登記
搜索
查看: 33996|回復: 160

[坤平] 派嬌一個月分享

火... [複製鏈接]
派嬌分享
剛剛帶了派嬌啡肉金符一個月

記得頭一個星期係有d攰,成日都好眼訓,由於工作是駕駛,揸車比平時特別易眼訓。第一,二日部公司車好多昆蟲痴住部車,用水沖走第二日也有昆蟲痴住,第三日開始不見。但我在這地方工作7年都未見過這情況。有師兄話會遇見到人,點知呢個月真係咁岩遇到4個

第一個人之前係合作過既廢人但只打個招呼

第二個人就係會在大型活動先見既朋友,平時好少聯絡,但個日係街撞到就話上去地方吹下水,咁真係上左佢地方,都有收穫遲啲再會去多次找佢幫忙。

第三個人時我去睇展覽時遇到,因為之前運動關係取消左既活動,佢又找我傾返做個活動。

第四個人係睇我展覽既前輩,佢黎到睇比左好多意見,仲話會稍後約我。

財運就前個月投資輸了幾萬,今個月追返9成。

有個成10年以前追唔到既女性朋友,呢個月有聯絡幾句,only幾句而已沒有特別。

還有試過細模用活動扣在頸後,返到屋企掉左落地,之後就不用活動扣,直接扣上安全d,亦都意味會長期佩帶。如果再有特別就在這裏同大家分享。

其他暫時無咩特別,如果信就是有助力,半信半疑既就是巧合,不信既就是吹水吧。

回復

ccccccccccccccc
回復 贊好 反對

thanks for sharing
回復 贊好 反對

感謝分享
回復 贊好 反對

see see thanks
回復 贊好 反對

cccccccccccccccccc
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

好耐唔見派更也系列嘅分享啦!
回復 贊好 反對

感谢分享
回復 贊好 反對

seese。。。。。。。。。。
回復 贊好 反對