新會員登記
搜索
樓主: 羅拉

[四面神] 第一尊四面神~~小立尊

暫時會係魯史同四面神, 魯史可能係緣份, 望到就想請(當然有做過資料搜集, 唔係人有我有心態啦), 四面神係早前拜過, 祈過願, 我講過無論成唔成願都會供請, 作為一個迴向.(依家計劃緊要供佩帶型定供奉型)
voka 發表於 23-2-2012 01:23
暫時會係魯史同四面神, 魯史可能係緣份, 望到就想請(當然有做過資料搜集, 唔係人有我有心態啦), 四面神係 ...

供一尊四面神真係要考慮家中有冇近窗位置,佩帶型就會方便好多,小立尊最好位置唔佔太多。魯士我有一尊供奉型應該唔會再請喇,可能小立尊都考慮。

羅拉 發表於 23-2-2012 12:25
供一尊四面神真係要考慮家中有冇近窗位置,佩帶型就會方便好多,小立尊最好位置唔佔太多。魯士我有一尊供 ...

謝謝師姐分析.

我都係請教師兄之後既心得
羅拉 發表於 24-2-2012 00:32
我都係請教師兄之後既心得

unite哩個平台真係好, 多謝.
voka 發表於 24-2-2012 00:38
unite哩個平台真係好, 多謝.

我都係新手﹐好彩依度有好多師兄願意解答

羅拉 發表於 24-2-2012 01:17
我都係新手﹐好彩依度有好多師兄願意解答

感恩, 感恩.