新會員登記
搜索
查看: 12099|回復: 22

[四面神] 與四面神的緣份

關於同四面神嘅緣份,大約喺七、八年前,緣起於當年想入一間藝術學院,聽人講咁靈驗,於事就初嘗拜四面神。

當時身邊嘅同學都睇死:「入唔到㗎啦」,同埋我主科嘅成績一塌糊塗,基本上好難入到。殊不知學校視藝科主任特別睇重我,當時每級得一個人可以拎視藝科獎學金,有個同學畫功比我好,竟然係我拎奬學金。另外,佢仲寫咗封推薦信,咁就符碌地入到去讀。收到消息,第一時間買四個椰青去還神。

兩年前,有緣拜見屈屋史邦春的 龍婆宋沙,龍婆宋沙特別指點我適宜拜四面神,往後將呢件事擺低咗。

近期社會局勢低迷,份長工突然冇咗,另外兩份副業又靜過鬼(啲客洗錢審慎咗),真係企咗喺到。諗起龍婆宋沙嘅說話,去咗拜四面神,請四面神指引我方向,拜完感覺稍為順利點,有返個方向,雖然生意未明顯上揚、未搵到工,但有筆數突然收到返來,放下心頭大石。

跟住連續幾日有個念頭:請尊屈當四期會幫助到,請咗尊屈當四期後,感覺所有嘢就好似加速,做嘢順咗好多。雖然仲未搵到長工,但啲副業生意返哂來,甚至連平日洗錢好審慎要諗餐飽嘅客都爽手咗,可以稍後鬆一口氣。

感謝
四面神庇佑

登錄/註冊後可看大圖

回復

多謝師兄分享,我自己屋企都有供四面神,只係普通屈班柏果 d , 唔係依家最 hit 果幾位名師,我都一向好少許願,因為成日都諗,留返真係發唔掂先,世間野自己搞掂啦. 過年後公司有單野係我經手,但出左事,如果解決唔到我要派散水餅,我搵極人、舊同事、舊公司人都幫唔到,以為瓜得,有朝起身供香時,終於要許下願要幫忙,食完早餐,兩個電話到,兩個方法都解決到. 未試過有果種感覺,上完香個人好似突然好 “ 虛 ” 咁,從未試過咁.
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 12-3-2020 02:41
多謝師兄分享,我自己屋企都有供四面神,只係普通屈班柏果 d , 唔係依家最 hit 果幾位名師,我都一向好少許 ...

師兄請問個人好虛姐係咩意思
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 12-3-2020 02:41
多謝師兄分享,我自己屋企都有供四面神,只係普通屈班柏果 d , 唔係依家最 hit 果幾位名師,我都一向好少許 ...

反而我拜、戴咗之後 , 有種氣定神閑嘅感覺
回復 贊好 反對

超正的緣份,另外個人鐘意帶愛侶灣2514,師兄可以參考下
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

恭喜師兄, 四面神是我一值長帶的大神之一, 帶左之後一值無放低過
回復 贊好 反對

我都喜歡四面神,謝謝分享
回復 贊好 反對

多謝師兄分享
回復 贊好 反對

多谢分享,四面神庇佑
回復 贊好 反對