新會員登記
搜索
樓主: 肥仔Tim

[崇笛] 純粹分享

放心啦Voka!相信周冠羅既牌應該唔係太難找,你一定會找到既
我之前問過我師父,周冠羅既牌人緣、慈悲、正財都好好,七龍佛最出名
我覺得七龍佛應該相當適合你啊! 還有可能會比較保值D添,試下問問D師兄有冇啦
因為師父話比較o岩帶somdej,所以才請Somdej

哈哈哈, 開post又唔係相睇, 唔需要怕羞啦,
想要就要試下爭取嘛, 守株待兔真係要等運到wo,
不過哩d妳自己決定啦, 如果我經過見到都會話妳知的.
voka 發表於 19-2-2012 23:30
哈哈哈, 開post又唔係相睇, 唔需要怕羞啦,
想要就要試下爭取嘛, 守株待兔真係要等運到wo,
不過哩d妳自己 ...

好吖,
你見到同我講聲 {:6_296:}
花鳥 發表於 19-2-2012 23:32
好吖,
你見到同我講聲

ok, 如果遇到就通知妳啦, 不過我唔識分真假, 到時妳找一個識睇o既陪妳去啦
voka 發表於 19-2-2012 23:38
ok, 如果遇到就通知妳啦, 不過我唔識分真假, 到時妳找一個識睇o既陪妳去啦 ...

好吖, thanks! {:6_296:}
頭像被屏蔽
點解會有彩泥
無記錯含義"多姿多彩"
多謝師兄佛牌
{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
Very Good{:6_327:}