新會員登記
搜索
查看: 1773|回復: 8

[求教] 外遊住酒店,驅鬼保平安一問

我本身是低靈人士, 未試過遇到污糟野,就算多次公幹一個人住酒店都無。
但上年一家四口返鄉下住酒店,我當然又係一覺瞓天光啦, 但第二朝阿女(當時3歲) 同我講:爸爸,尋晚有monster....當時以為佢發夢,但之後又耐唔耐提返起,相信當晚佢真係見到野。
另外2年前農歷7月14正日,阿女又突然指住個窗話: 果度驚驚。
可能小朋友比成人易d見到,但黎緊過年又返大陸拜年,當然我唔想佢又睇到啦。
想問各師兄, 我有龍婆醒雷劈水牛角老虎+水銀食金符珠, 到時放佢床頭夠唔夠照?
如果唔夠,有乜好介紹?謝謝!

回復

買條幼BB銀鍊穿住符珠俾佢帶
回復 贊好 反對

小朋友睇到靈異野係避免唔到,我本身有呢方面體質,
只可以答你無得避,埋唔到身已經好好
回復 贊好 反對

小朋友應該可考慮細細粒的牌,如龍婆托,師父自身或鬼王
回復 贊好 反對

請粒龍婆他符珠俾小朋友帶
回復 贊好 反對

近期出名是
龍婆亦鬼王
回復 贊好 反對

鬼王 / 自身 / 虎牙/ 滅魔刀仔 / 崇迪  等等都可以 ,
主要睇再遇上的是什麼靈体 , 力量有多強而定 .  
回復 贊好 反對

舍十面!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 贊好 反對

hksunchaser 發表於 11-1-2020 16:35
舍十面!!!!!!!!!!!!!!!!!!

那個師傅好呀?
回復 贊好 反對