新會員登記
搜索
樓主: fth

[討論] 揀愛情佛牌一問

唉!妳地有所不知喇{:6_326:} 女係(溝)返嚟,唔用(追)好耐喇,而且相信果位師兄係情聖,事問情聖又駛乜行動嘅呢?
ar_ta 發表於 18-2-2012 11:54
我認同感情是不可強求, 也要講緣份! 感覺是重要, 但單靠感覺去判斷, 未免太片面了!
當然一開始對方對自 ...

不是逃避,而是無膽、唔衰得,簡單講係怕
pk420 發表於 18-2-2012 12:14
我建議開個感情台比你兩個

咁咪變左"白姐姐"{:6_295:}
我吹水就得{:6_296:}
kei225 發表於 18-2-2012 12:21
唉!妳地有所不知喇 女係(溝)返嚟,唔用(追)好耐喇,而且相信果位師兄係情聖,事 ...

係喎~依家係"溝"女年代......我太out了{:6_296:}
ar_ta 發表於 18-2-2012 12:29
咁咪變左"白姐姐"
我吹水就得

儘訴心中情{:6_337:}
ar_ta 發表於 18-2-2012 12:31
係喎~依家係"溝"女年代......我太out了

我跟原主咋{:6_295:}
追又好溝又好﹐action最重要{:6_326:}
咁多師兄, 師姐一齊討論哩個問題, 希望對你有幫助啦.
fth兄你要加油呀~~~ 祝你早日搵到(追到/溝到/被溝)女朋友啦
用亞贊祟砌

你地快 d 開個姐姐信箱吖  {:6_331:}
頭像被屏蔽
如果中意一個女仔唔洗追,咁係咪即係我第一次見到個女仔好中意,
咩都唔洗做如果個女仔對我有感覺就會來搵我同我講:不如我地一齊啦!
師兄,如果你唔搞清楚對方咩原因拒絕你就放棄,對不起,我都好直接,
呢世都冇可能拍到拖,就算一齊左都唔會長久!因為有時有d事係要知原因
架!並唔係每晚對愛情聖物念咒就有用,而且聖物唔一定幫到你!
衰d講句,如果希望聖物百份百幫到你解決感情問題,咁不如用降頭、蠱毒好過!
因為跟本全靠聖物得到既感情,跟本唔係真愛!
女仔叫你放棄,都未必等如你冇機會!可能只係你未達標!同埋你地識左幾耐,大
家認識深嗎?
追女仔有好多功夫要準備架,好多因素!暫時你唔應該放棄!
感覺係用來feel大家心理而唔係單用感覺就可以有女朋友的!
單靠感覺行事都可以既,一世暗戀同埋單戀囉!

評分

查看全部評分