新會員登記
搜索
查看: 2783|回復: 14

[求教] 有關供奉型放置的一個問題...請師兄指點

小弟本身有一個壇   可惜壇位太少...
自己又想請魯士供奉型...
加上唔想比老豆話我請咁多尊...
所以想請一尊魯士放係小弟睡房....

其實放係臥室係咪唔好嫁?

唔好係房行淫

我都係放係房

不過師兄以後係房就要乖d喇{:6_337:}

PS: 請不要用腳對住{:6_293:}
我都係放係房..不過  唔好係房搞野就得 haha{:6_331:}
神壇梗係唔好放喺房啦,磁場影響未必好(影響睡眠質數),有裝香的話空氣又差,再者想神佛到位,但係又要睇你瞓,試想下你去朋友家,一開始就帶你入房坐,感覺都唔好啦!(除非係異性仲要有下文例外),而且神壇宜放屋內吉位,而吉位主要係喺廳,你自己諗啦

明白了師兄{:6_327:} 盡量唔好係房..咁唯有放棄請{:6_321:}
唔該哂{:6_317:}
啊宗 發表於 14-2-2012 20:29
我都係放係房..不過  唔好係房搞野就得 haha

{:6_317:}師兄你icon個壇係房@@? 好強喔{:6_327:}
el8840696 發表於 14-2-2012 19:13
我都係放係房

不過師兄以後係房就要乖d喇

{:6_321:}我都係要考慮清楚....
不過平時係房都乖乖{:6_337:}

{:6_327:}多謝師兄提點
我成個魯史壇都係房,有心就可以