新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[分享] 銀殼翻新~

所以要用水沖汗淨.再用抹銀布抹先靚.好彩我個銀殼成八年都冇燮色

評分

查看全部評分

平時勤力d用牙膏洗仲keep得好靚仔{:6_316:}
亞特蘭提斯 發表於 14-2-2012 02:42
宜家都仲黑呀

哈哈!下次記得帶套啦.........................(手套){:6_296:}

評分

查看全部評分

牌都系戴出面好d,,,
頭像被屏蔽
多謝主持分享.. 學習了.. {:6_294:}
開合銀成隻掉落洗銀水裏面泡一晚,靚曬!

其實C兄唔洗甘介意銀的外表,得閒抹下就OK拉,黑黑地,仲有feel。。。
rambo23 發表於 30-4-2012 14:00
開合銀成隻掉落洗銀水裏面泡一晚,靚曬!

其實C兄唔洗甘介意銀的外表,得閒抹下就OK拉,黑黑地,仲有feel ...

我試過成隻掉落洗銀水裏面泡一晚 第二日起身 玩完
亞特蘭提斯 發表於 30-4-2012 15:52
我試過成隻掉落洗銀水裏面泡一晚 第二日起身 玩完

why?????????????????
rambo23 發表於 30-4-2012 15:57
why?????????????????

D銀會比D化學物質食晒 會好似燒焦左咁 救唔番的
亞特蘭提斯 發表於 30-4-2012 15:59
D銀會比D化學物質食晒 會好似燒焦左咁 救唔番的

果然鄧小平講的冇錯:冇實踐就冇發言權!