新會員登記
搜索
樓主: Kenji

[象神] 分享我最愛的象象小隊

Kenji 發表於 10-5-2019 00:28
咁你快D揾多幾尊,和你那一尊比較下,不過你嘗試一下配搭四面神分開兩條繩各單戴,我覺得象神和四面神一 ...

謝謝指教,有機會要試下,目前單帶中
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 10-5-2019 00:44
Merlion_L兄,你放錯左塊123鉛版,呢塊堅係好嘢!

你現在想請返都難,我都好後悔無收埋你那一塊。

Merlion 師兄那尊123 , 如果唔係包了那個防水殼,我果時應該會請左,那個顏色唔係幾啱我,我好怕麻煩,唔想又扲出去俾人再包過,所以諗住等下其他先,點知就等等下又唔多見再有師兄放.
回復 贊好 反對

呢次走寶啦!最主要原因係Merlin.L師兄那一塊123版象神魯仕真個珍珠末,品相又正,我每次回想起就心酸。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

就算有人放,都要碌大對金睛火眼,出來交收落鏡睇得清清楚楚先好請,最好係裸牌,唔係好易唔見錢。
回復 贊好 反對

師兄 想請教鉛版象神點樣睇先係真品
照師兄們所形容 此牌應非凡品 何以又會落到你手?
是否有經過任何奇遇奇蹟 以致人人都非常推崇此牌?
回復 贊好 反對

Genesze 發表於 13-5-2019 16:35
是否有經過任何奇遇 ...

師兄如果想請浸蘭象神魯士,請普通版就可以. 如果收藏到一 set 各個版本齊晒當然好,收唔齊都其實沒相干的. 收藏的當然一 Set set 收會多些滿足感.
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 13-5-2019 17:35
師兄如果想請浸蘭象神魯士,請普通版就可以. 如果收藏到一 set 各個版本齊晒當然好,收唔齊都其實沒相干 ...

請問師兄 是否普通版就沒有仿品 ? 供金如何?

回復 贊好 反對

Genesze 發表於 13-5-2019 17:50
請問師兄 是否普通版就沒有仿品 ? 供金如何?

普通版供金親民,所以暫未見有仿品.
回復 贊好 反對

Genesze 發表於 13-5-2019 16:35
是否有經過任何奇遇 ...

答案:真佛卡!

登錄/註冊後可看大圖

答案:供金!

登錄/註冊後可看大圖
緣份!

登錄/註冊後可看大圖

是否有經過任何奇遇奇蹟 以致人人都非常推崇此牌?

答案:口碑!
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 13-5-2019 18:20

答案:真佛卡!

請問 那一張真佛卡才可靠?

回復 贊好 反對

Genesze 發表於 13-5-2019 19:33
請問 那一張真佛卡才可靠?

這樣就得看師兄自己選擇了,就好像喜歡睇足球賽事的人一樣,有人支持利物浦,又會有人喜歡AC米蘭,也會有人支持巴塞一樣,只要自己覺得認為值得信賴和支持便可以了。

登錄/註冊後可看大圖

就我個人而言,我比較喜歡南華,唔知師兄你呢?

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對