新會員登記
搜索
樓主: 恐龍

[求教] 想請問賣家不願意出讓就要被問候全家 是幾個意思?!

ngphoneng 發表於 24-4-2019 19:11
呵呵,貼個剪輯版,cut哂對自己不利內容嘅版本出黎,成功爭取哂不明真相網友嘅支持係咪好有滿足感呢?

點解冇 ...

做生意諗計唔蝕錢我覺得沒問題,大佬,你估別人開善堂咩
仲有,冇貨賣同私人珍藏是兩回事,冇貨就是冇貨,假設我專業係賣手機,唔一定要將自己部手機都賣埋比你。
就算人地真的有10把,都唔一定要平比你

價不合找第二個請咪算,你都唔洗用咁惡毒的說話 罵人全家
回復 贊好 反對

tommy1991111 發表於 24-4-2019 19:44
做生意諗計唔蝕錢我覺得沒問題,大佬,你估別人開善堂咩
仲有,冇貨賣同私人珍藏是兩回事,冇貨就是冇貨, ...

首先,係佢問候我老媽先,你以為係我突然咁爆粗?第二,就算賺幾倍都唔係問題,但要老實囉,一時又話自己冇貨,一時又話自己有10把,又話自己unite拍賣從來冇賺錢都係蝕,當人傻的嗎
回復 贊好 反對

咁都得,O嘴了
回復 贊好 反對

ngphoneng 發表於 24-4-2019 19:58
首先,係佢問候我老媽先,你以為係我突然咁爆粗?第二,就算賺幾倍都唔係問題,但要老實囉,一時又話自己冇貨, ...

我先問候您?
沒關希 所有的對話紀錄我都保留的好好的
不要空口說白話 是誰爆粗 只有自己最清楚
謝謝
回復 贊好 反對

ngphoneng 發表於 24-4-2019 19:16
你知唔知道自己可能已經犯咗刑事恐嚇?你真係黎香港就好了,直接去坐監啦

你公開粗口問候我家人就合理不犯法 原來如此....
回復 贊好 反對

恐龍 發表於 25-4-2019 12:11
你公開粗口問候我家人就合理不犯法 原來如此....

粗口鬧人當然唔犯法,但你具體話要黎香港肉搜我然後打死我就一定係犯法!如果你講明要咁做,就更加已經唔係刑事恐嚇,係企圖嚴重傷害他人身體,甚至係企圖謀殺!

你有本事就放個完整版本上黎吖!根本你自己就身有屎,賤到放個刪剪利自己嘅版本上黎,呃哂d人,咁卑鄙下賤嘅人,你係咪供陰的?
回復 贊好 反對

恐龍 發表於 25-4-2019 12:06
我先問候您?
沒關希 所有的對話紀錄我都保留的好好的
不要空口說白話 是誰爆粗 只有自己最清楚

有本事一句都咪漏,一句都唔好刪,全部完整post上黎啊!咁多串到癲咗當人傻嘅偉論,你夠膽咪將自己講嘅不知所謂嘢放哂上黎!!
回復 贊好 反對

一字不漏 再加時間點 就不明白我有那一句問候了別人的母親?!

回復 贊好 反對

恐龍師兄 希望兩位以和為貴, 為了請佛牌 而怒罵積口業, 真的有違初衷
回復 贊好 反對

Mathewyam 發表於 26-4-2019 16:45
恐龍師兄 希望兩位以和為貴, 為了請佛牌 而怒罵積口業, 真的有違初衷 ...

我既沒罵人 也不希望有人粗口問候
如此而已
回復 贊好 反對