新會員登記
搜索
查看: 3984|回復: 32

[討論] 屈當一期

小弟想請尊屈當一期四面神,但因budget有限,所以要求品相很普通就可以了,(只求真品),因此牌太多做假。。吾知現在要幾多供金呢?各位師兄比d意見!thank!
回復

保存度低些少的,5、6  k 都有. 但要好小心,真係十個有三個流.
回復 贊好 反對

豈不是。。不用請了。。要知道請了假的就没意義了。
回復 贊好 反對

如果真是屈當真品, 香港最平都要1萬, 如果泰國個價返而會比香港更高。

如果保存度太低的話5k 6k 果d, 真係好難分到真假, 因為好多特徵都已經睇唔到。
回復 贊好 反對

我見本論壇間吾中,都有d師兄放出泥~不過小弟功力未夠,5系好織睇~
回復 贊好 反對

Budget 有限,就真係唔好請屈一。
回復 贊好 反對

nickychung1985 發表於 13-4-2019 15:49
如果真是屈當真品, 香港最平都要1萬, 如果泰國個價返而會比香港更高。

如果保存度太低的話5k 6k 果d, 真 ...

我 2017 年都差d 中招,其實我覺得屈一無論係什麼品相,都好大機會有假,見得太多師兄求安心,返轉頭想出返咭,都出唔到. 有位在 fb “賣相” 的師兄,周時都有屈一、白欖一果類舊牌放出來,我睇中一尊品相普通,未到一皮的,當時果位師兄 fb 放緊兩三尊,有兩尊有 gpra , 我睇中果尊得某咭 (我個人都接受果間,但我都要再加錢出張 gpra,都唔爭在) , 佢話都 OK, 但係要加 500, 佢話 gpra 要攪好耐㗎,可能幾個星期,我話慢慢唔急,佢話其實跟依張 “某咭” 都 ok, 都係張泰國市場同香港認受性高的咭,我果時覺得佢係懶,唔想搞咁多,因為其實牌佢應該唔係佢,佢都係賺個轉手.
等左一個月,佢話出咭依家好耐,好多人出喎,盡快幫我搞.
等到第二個月,佢話ok 喇,不過佢話有事唔係香港,同埋未有時間過泰國攞,我話 ok 啦,你搞正經野先,我果時真係唔會懷疑有問題,有時 fb 見好多人好尊重佢咁,佢有時又轉貼下d 佛理,莫測高深咁,放下呀,隨緣呀,心中有佛之類咁.
到第三個月,我見佢冇聲冇氣咁,有試下問一下咁,點知佢話好對唔住,泰國果邊個泰仔唔知點做生意,可能有人都睇啱左塊牌,出價高過香港,所以賣左俾人喎 . . 佢以後唔會再搵個泰仔攞貨咁.
大哥,不如你坦白同我講,尊屈一出唔到 gpra 啦 . .
回復 贊好 反對

我重諗住筆直在1皮內。。即系有卡都好大機會假。。
回復 贊好 反對

luluho 發表於 13-4-2019 16:47
我重諗住筆直在1皮內。。即系有卡都好大機會假。。

唔係,係要睇下係邊隻 card.
回復 贊好 反對

S卡呢?u卡?定G卡呀?
回復 贊好 反對