新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

交易區每日出帖限制

pk420 發表於 9-2-2012 01:01
我話你眼啤啤之麻

稍静
                                        稍和
                                                          稍息                   
其實大家都唔洗咁緊張,網主這樣做也只不過系想把一個免費平台比大家去公平使用,做法正確! {:6_327:}
一條龍 發表於 9-2-2012 01:58
其實大家都唔洗咁緊張,網主這樣做也只不過系想把一個免費平台比大家去公平使用,做法正確!
...

愛拼 才會贏
                    捨靜 方可和
一條龍 發表於 9-2-2012 01:58
其實大家都唔洗咁緊張,網主這樣做也只不過系想把一個免費平台比大家去公平使用,做法正確!
...

愛拼 才會贏
                    捨鬥 方可和

多界天 發表於 9-2-2012 02:06
愛拼  才會贏                    捨靜  方可和

我喜歡你後面果句,捨靜  方可和{:6_326:}

但不合你,因為你太{:6_295:}

開玩笑,別生氣!{:6_296:}
一條龍 發表於 9-2-2012 02:17
我喜歡你後面果句,捨靜  方可和

但不合你,因為你太靜了

龍兄,好耐冇傾。
近況好嗎! 在下又噏文字句添!
多界天 發表於 9-2-2012 02:21
龍兄,好耐冇傾。
近況好嗎!  在下又噏文字句添!

最近幾好,忙左小小!{:6_294:}
多界天 發表於 9-2-2012 02:21
龍兄,好耐冇傾。
近況好嗎!  在下又噏文字句添!

我地唔好系度吹水,做壞規矩,這是通告區!{:6_331:}
有規舉係好事,不過一講錢就傷感情,全部佛口蛇心,多多規舉都無用,今日在供請區鬥過你死我活,他朝實燒埋其他區,D人係搵你地D嘢點都會搵你地嘅,諗住有個好地方聚腳 ,結果又係咁,好心檢討下啦