新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[佛壇] 執好個壇喇^0^

師兄~你果個好有氣勢{:6_327:}
你果個係咪兩格櫃呀?? 我覺得你果個夠大...而我就仲未整天花板燈, 因要逐步黎, 俾阿媽勁話
不過~你講將下層再擴高d放埋古曼去都係個好建議, 等我買左d台又諗下先{:6_338:}
啊宗 發表於 2-2-2012 01:54
我都好想請個 咩冷  不過我會放係 宜家金色古曼個位..haha  我覺得 只要水平高過就 ok ...有錯勿  ...

也是好建議!
之前我放晌房果陣都係同一層....
不過~有師兄說, 如果夠位, 就分開會夠好
馬騮仔 發表於 2-2-2012 07:19
一直感覺如何???

幾好呀~
雖然無咩大事發生, 但so far過年到依家....家人及自己的問題, 都算幾順咁
我都有同魯史大佬求願, 希望佢能幫我
又要多謝美指的推介~無無聊聊上層加塊虎紋布, 扮有氣勢{:6_295:}

塊布軟綿綿, 好舒服!! 整塊俾大佬坐先~{:6_293:}

大佬真係勁愛煙~每日都係一chur到尾!! 仲要快到.....點完煙, 再點黑香, 傾完幾句就chur晒~{:6_337:}
無無聊聊將塊布剪裁, 整左個小cushion俾難產女神坐....{:6_317:}

有布淨, 縫埋俾我d仔女, 等佢地舒舒服服, 幾歎{:6_316:}

都係聽"啊宗"師兄意見, 放晒徐祝上去(2日了...杯酒都係無少到...太多女人佢唔鍾意吧{:6_311:})
塊虎紋布..好正...{:6_327:}
  我都好請 汁汁個壇{:6_321:}
ar_ta 發表於 2-2-2012 11:23
都係聽"啊宗"師兄意見, 放晒徐祝上去(2日了...杯酒都係無少到...太多女人佢唔鍾意吧) ...

你供咩酒 !???
咁好心機,加爆你,靚亞{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}

二鍋頭...唔記得牌子, 但有56%
一條龍 發表於 2-2-2012 21:00
咁好心機,加爆你,靚亞

謝謝你呀師兄~~