新會員登記
搜索
樓主: davedave

[魯士] 請了魯士第一次感覺.....勁..好勁好勁

davedave 發表於 6-2-2012 23:02
今日到威哥舖頭領取聖物,好開心。終於可以第一次真真正正供奉到魯史爺爺,及機緣巧合供到招財女神。在鋪頭 ...

靚到爆

{:6_338:}跟你真有緣{:6_330:}你塊符布是黃色,我塊是紅色,我見過還有白色{:6_327:}

好靚呀{:6_327:}

朋友你有冇你塊符布啲資料,我唔記得左了{:6_341:}
頭像被屏蔽
小蒙恬 發表於 7-2-2012 00:50
跟你真有緣你塊符布是黃色,我塊是紅色,我見過還有白色 ...

係呀我都有留意到
頭像被屏蔽
係喎,吾記得問威哥有無魯史符布金日。今日我還見到 Patrick 師兄,真係好有緣
davedave 發表於 7-2-2012 02:22
係喎,吾記得問威哥有無魯史符布金日。今日我還見到 Patrick 師兄,真係好有緣 ...

我果塊已是三年前請的,但我已忘了啲資料,所以詢問你那塊的資料{:6_304:}
頭像被屏蔽
小蒙恬 發表於 7-2-2012 02:46
我果塊已是三年前請的,但我已忘了啲資料,所以詢問你那塊的資料

屈碌廟招財鎮宅拍印

開光年份         2552 佛曆年
寺廟:屈碌寺
督造/開光師父         屈碌寺 LP
davedave 發表於 7-2-2012 13:35
屈碌廟招財鎮宅拍印

開光年份         2552 佛曆年

多謝告知;師兄
頭像被屏蔽
威師兄, 我已整理了高低, 遲些找一塊木版再加高一點

登錄/註冊後可看大圖

評分

查看全部評分