新會員登記
搜索
查看: 14644|回復: 55

[魯士] 請了魯士第一次感覺.....勁..好勁好勁

頭像被屏蔽
謝謝 Patrick 相助有緣得到魯士聖物, 剛剛放上壇, 用白酒及花心孝敬先。

今次是小弟第一次供魯史,
今日 lunch 在旺角跟 Patrick 哥交收後, 完本在途中回公司時想買咖啡飲, 點知去到士多, 有花生買 , 放了在大門口買, 好神奇 , 真你好似 Vespawai威哥話, 魯史爺爺會安排所有事情的。

回到公司放好了魯史爺爺, 供了花生及白酒, 上香。回位工作開始做野, 忽然個頭感到 won won 好微少的頭痛 .....開始來了 (吾痛那種頭痛)。

這次是第一次帶牌有這強感覺, 好勁...個頭真係好won won won won

在此要再次多謝 威哥在店鋪的解析 及 今次 Patrick 哥 的幫助。

分享今天請的魯史爺爺 , 來救命...希望照住我幫我過難關:

龍婆朗 魯史打肺 2550

龍婆朗 魯史打肺 2550

龍普碰瑪 魯士 2535

龍普碰瑪 魯士 2535

龍婆朗 魯史打肺 2550   &    龍普碰瑪 魯士 2535

評分

查看全部評分

希望師兄渡過難關{:6_314:}
頭像被屏蔽
恭喜自來也師兄
頭像被屏蔽
多謝大家支持, 希望個難關快些渡過。
我會成心交個心比魯史爺爺。
師兄你終於都嚟啦{:6_330:}
師兄~我都係剛剛供請時都有頭暈暈的感覺{:6_317:}
放心喇~魯史大佬實會幫你渡過難關的{:6_315:}
祝願你今年事事順利
衝破一切難關
我夠膽講誠心信佛, 帶佛牌的人一定唔會死
(我講緊生活, 事業....人一定會死)
一時的逆境
可能是一些啟示, 或一個人生課程
你是一位帶領著十多人的老闆
已証明你是一位有才幹的人
唔好比現在的情況動搖你的信心
頭像被屏蔽
小蒙恬, 小弟終於都嚟啦
頭像被屏蔽
Thankyou Patrick
頭像被屏蔽
Thankyou, ar_ta