新會員登記
搜索
樓主: 貓妖

情感分享part2(感激遇見)~

睇下想要咩專攻去做........{:6_327:}

師兄你要控靈{:6_324:}
ar_ta 發表於 31-1-2012 00:56
有咩做咩.....貪心左d喎

姻緣同和合....師兄你係求姻緣定和合呀?? 搵岩個師傅勁既法門, 專攻去 ...

{:6_324:}想想也是!那我就選擇桃花,姻緣吧!師姊你有沒有好介紹?{:6_296:}最好加財運!{:6_322:}
el8840696 發表於 31-1-2012 01:02
睇下想要咩專攻去做........

師兄你要控靈

師兄你是誰呢?是不是象神兄?我不需控靈,我說說笑而已。一般人都是想桃花、姻緣、財運之類的!師兄有沒有好介紹呢?但我不刺符的。
rr1628rr 發表於 31-1-2012 01:08
想想也是!那我就選擇桃花,姻緣吧!師姊你有沒有好介紹?最好加財運! ...

睇睇埋埋又唔做,唔試,點搞呀,睇住搞到走火入魔呀,努力搞好自己先啦
rr1628rr 發表於 31-1-2012 01:08
想想也是!那我就選擇桃花,姻緣吧!師姊你有沒有好介紹?最好加財運! ...

師兄~你叫我介紹桃花,姻緣法事, 定介紹師姐妹呀{:6_337:}?
rr1628rr 發表於 31-1-2012 01:11
師兄你是誰呢?是不是象神兄?我不需控靈,我說說笑而已。一般人都是想桃花、姻緣、財運之類的!師兄有沒 ...

為何唔刺??
可以刺冇色呀~
我以前都唔刺, 但刺左之後...感覺及事實係有唔同到......{:6_317:}
ar_ta 發表於 31-1-2012 01:38
師兄~你叫我介紹桃花,姻緣法事, 定介紹師姐妹呀?

兩樣都要{:6_296:}
rr1628rr 發表於 31-1-2012 01:11
師兄你是誰呢?是不是象神兄?我不需控靈,我說說笑而已。一般人都是想桃花、姻緣、財運之類的!師兄有沒 ...

係呀,換左張相者{:6_296:}
rr1628rr 發表於 30-1-2012 19:59
我今天下午跟一位師姊去了拜四面神!她是第一次去,所以我帶路。帶路其間跟師姊交談佛牌的事,也感開心的 ...

我好開心有師兄善心帶路, 我從未去過拜四面神, 希望快 d 願望成真, 希望師兄快 d 找到你的另一半{:6_293:}
rr1628rr 發表於 31-1-2012 00:36
當然係姻緣、和合、人緣、升運、富貴、平安、健康、控靈、治鬼、擋降,之類!總之有咩野就做咩野。哈哈哈 ...

上次冇聽你講要做咁多法事,
哈哈, 突然多左咁多 ga {:6_304:}