新會員登記
搜索
樓主: 貓妖

情感分享part2(感激遇見)~

el8840696 發表於 30-1-2012 00:09
師兄之後有冇搵師父做法事

我沒有刺符!我想我應該不會刺!
ar_ta 發表於 29-1-2012 23:48
師兄你之前有冇再上去搵師傅呀??
以為你也會去刺符添

我之前沒有去過的,我去只是去見識一下而已,也想認識一下各位師兄、師姊!各位師兄、師姊也都很好人!跟他、她們喝茶交談是樂事!
rr1628rr 發表於 30-1-2012 00:34
我之前沒有去過的,我去只是去見識一下而已,也想認識一下各位師兄、師姊!各位師兄、師姊也都很好人!跟 ...

有機會再一齊吹下水囉
羅拉 發表於 30-1-2012 19:39
有機會再一齊吹下水囉

我今天下午跟一位師姊去了拜四面神!她是第一次去,所以我帶路。帶路其間跟師姊交談佛牌的事,也感開心的。二月頭好像有師傅會到香港!看看你們會不會相約一起去,我真的有點心動想做法事!如果大家也會一起去的話,那到時又可以吹吹水了。{:6_294:}
幾時有下集呀?{:6_322:}
rr1628rr 發表於 30-1-2012 19:59
我今天下午跟一位師姊去了拜四面神!她是第一次去,所以我帶路。帶路其間跟師姊交談佛牌的事,也感開心的 ...

有師傅嚟,冇留意,睇睇先
rr1628rr 發表於 30-1-2012 19:59
我今天下午跟一位師姊去了拜四面神!她是第一次去,所以我帶路。帶路其間跟師姊交談佛牌的事,也感開心的 ...

師兄想做咩法事呀??
ar_ta 發表於 31-1-2012 00:15
師兄想做咩法事呀??

當然係姻緣、和合、人緣、升運、富貴、平安、健康、控靈、治鬼、擋降,之類!總之有咩野就做咩野。哈哈哈!正呀!{:6_293:}
rr1628rr 發表於 31-1-2012 00:36
當然係姻緣、和合、人緣、升運、富貴、平安、健康、控靈、治鬼、擋降,之類!總之有咩野就做咩野。哈哈哈 ...

有咩做咩.....貪心左d喎{:6_337:}

姻緣同和合....師兄你係求姻緣定和合呀?? 搵岩個師傅勁既法門, 專攻去做, 事半功倍{:6_294:}